Skip to main content

Ο καπνός και η φωτιά με την ΚΕΔ

Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε μετά το ματς του Αρη με τον Κολοσσό ήταν το τελειωτικό κτύπημα για την ΚΕΔ/ΕΟΚ. Εδω και μέρες υπήρχε θέμα λόγω των συνεχόμενων διαμαρτυριών, αλλά και των εντάσεων ανάμεσα στα μέλη της Επιτροπής.

Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ μετά την αποχώρηση των Κορομηλά και Μητσόπουλου, όπως είχε γράψει ο Ακάλυπτος την προηγούμενη εβδομάδα. Γενικά το σκηνικό έβλαπτε την εικόνα της διαιτησίας και το γεγονός ότι δύο μέλη έκλεισαν τα κομπιούτερ και έπαψαν να συμμετέχουν έκανε χειρότερα τα πράγματα.

Είχαν προηγηθεί οι διαμαρτυρίες του Ηρακλή στο παιχνίδι με το Περιστέρι, του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (και η επανάληψη αγώνα), της Λάρισας με το Περιστέρι, του Κολοσσού με τον ΠΑΟΚ.

Βγήκαν ανακοινώσεις και πράγματι έγιναν λάθη, αλλά ακόμα χειρότερο ήταν πως είχε ήδη δημιουργηθεί εμφύλιος στο χώρο της διαιτησίας, με συνέπεια να γίνονται αλλαγές σε μια νύχτα μετά από παρεμβάσεις και τελικά άλλα να αποφασίζονται την Δευτέρα το βράδυ και άλλα την Τρίτη το πρωί.

Τελικά η απόφαση για αλλαγή ήρθε μετά από ένα ματς που έγιναν τα λιγότερα λάθη και συνολικά δεν κρίθηκε το αποτέλεσμα. Ομως ο χαμός που προκάλεσε ο Αρης σε συνάρτηση με διάφορες συμπεριφορές που έφεραν ακόμα μεγαλύτερες εκρήξεις, ξεχείλησε το ποτήρι και ήρθε η αντικατάσταση του Τανατζή και του Παπαδημητρίου. Με τον Τανατζή να είναι και ο παρατηρητής στο Αλεξάνδρειο και η ανακοίνωση της ΕΟΚ μπορεί να σχετίζεται με τη θέση που πήρε μετά το παιχνίδι.

Οπως και να έχει, ο Ακάλυπτος εδώ και μέρες σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και εν τέλει αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε μόνο καπνός, αλλά φωτιά... Κι όπως έγραψα και στο 4ο υστερόγραφο της Κυριακής "κάποιοι τα βλέπουν όλα αυτά από μακριά και απολαμβάνουν. Έχουν πάρει και ποπ κορν και παρακολουθούν το θέατρο των σκιών".

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος