Skip to main content

Μία ίσον καμία. Αλλά 2 ίσον 1002

Ο Ακάλυπτος γράφει για την πρώτη αγωνιστική μετά τις αλλαγές στην διαιτησία και αναρωτιέται αν θα υπάρξει και συνέχεια.

Ολοκληρώθηκε αγωνιστική στην Basket League και μετά από πάρα πολύ καιρό δεν υπήρξε κανένα παράπονο για τη διαιτησία. Ούτε δήλωση έγινε από πρωταγωνιστές, ούτε ποστάρισμα σε social media, ούτε ανακοίνωση από κάποια ομάδα.

Έγιναν τα παιχνίδια, τελείωσαν, νίκησαν οι καλύτεροι και όλα κύλησαν ακριβώς όπως έπρεπε. Άρα μια αλλαγή στην ΚΕΔ/ΕΟΚ - μεσούσης της περιόδου - μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση όταν έχει εκραχυνθεί. Όταν φωνάζουν όλοι. Εκτός κι αν φωνάζει ο Ολυμπιακός, γιατί εκεί τα δεδομένα αλλάζουν. Εκεί δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή. Να μην το ξεχνάμε κι αυτό.

Για να επιστρέψουμε στο τώρα, η αλλαγή βοήθησε προς όλες τις κατευθύνσεις. Το θέμα φυσικά είναι να υπάρξει και συνέχεια. Γιατί ως γνωστόν μία ίσον καμία. Αλλά 2 ίσον 1002. Αρα η επόμενη αγωνιστική είναι ακόμα πιο σημαντική. Εκτός φυσικά αν στην πορεία προκύψει ότι τελικά το πρόβλημα δεν είναι η Επιτροπή και τα μέλη της. Αλλά κάποιοι διαιτητές.

Θα φανεί και αυτό. Μέχρι τότε, η Basket League απολαμβάνει την ησυχία της και κάποιοι άλλοι που παρακολουθούν από μακριά νιώθουν δικαιωμένοι διότι όσα έλεγαν, βγήκαν και στην πράξη...

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος