Skip to main content

ΑΕΚ-Χάποελ Ιερουσαλήμ: Έντασεις, διακοπή και...καθυστέρηση έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου

Η ΑΕΚ φιλοξένησε την Χάποελ Ιερουσαλήμ, την Μεγάλη Τετάρτη (12/4) για τα προημιτελικά του BCL, με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να δημιουργούν ένταση από την αρχή του αγώνα, ενώ οι διαιτητές αναγκάστηκαν να διακόψουν για λίγο το παιχνίδι στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων, λίγα λεπτά προτού ολοκληρωθεί η 2η περίοδος στο ματς της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Πιο αναλυτικά, φίλαθλοι των κιτρινόμαυρων πέταξαν κροτίδες στους φίλους των φιλοξενούμενων από τα επίσημα, ενώ εκείνοι απάντησαν με αντικείμενα, αλλά και μια φωτοβολίδα. Κάποια αντικείμενα μπήκαν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο.

 

 

Για να επανέλθει η ηρεμία, οι φίλαθλοι της ισραηλινής ομάδας που βρίσκονταν στις θέσεις κοντά στο παρκέ, απομακρύνθηκαν, ενώ και πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ, κυρίως με οικογένειες, αποχώρησαν. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε η προειδοποίηση ότι αν γίνει και άλλη διακοπή, το ματς δεν θα συνεχιστεί.

Επίσης, με καθυστέρηση βγήκαν στο παρκέ του κλειστού των Άνω Λιοσίων οι διαιτητές και ο κομισάριος του αγώνα ΑΕΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ, αφού η ένταση μεταφέρθηκε στο ημίχρονο στους περιβάλλοντες χώρους, με την αστυνομία να κάνει χρήση κρότου-λάμψης για να ηρεμήσει την κατάσταση. Ο αγώνας ξεκίνησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση.