Skip to main content

Λιόλιος: Συναντηθηκε με Τζιτζικώστα και Πατουλίδου

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απόστολο Τζιτζικώστα και την αντιπεριφερειάρχη, Βούλα Πατουλίδου, συνάντησε ο Βαγγέλης Λιόλιος, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα, ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ.

Λιόλιος και Τζιτζικώστας συναντήθηκαν στο γραφείο του τελευταίου, συζητώντας για διάφορα θέματα που αφορούν το σήμερα και το αύριο του μπάσκετ, καθώς επίσης και για τις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης στάθηκε ιδιαίτερα στο σημείο της ενότητας και της συνεργασίας που απαιτείται, ώστε να τεθούν οι βάσεις για το μπάσκετ του αύριο, θέση που αποτελεί βασικό άξονα του οράματος που έχει παρουσιάσει και ο ίδιος ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για αρκετή ώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τις απόψεις τους να συγκλίνουν σχεδόν στο σύνολο των θεμάτων που τέθηκαν.

liolios tzitzikwstas 498x1024

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ συναντήθηκα με την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκη, Βούλα Πατουλίδου. Ο κύριος Λιόλιος ανέλυσε το πλάνο που έχει σχεδιάσει για τόνωση της εξωστρέφειας του αθλήματος και το μεγάλο “άνοιγμα” που θα επιχειρηθεί προς την κοινωνία, σε κάθε ελληνικό σπίτι και κάθε ελληνική οικογένεια, μέσω των αθλητών που δόξασαν τη χώρα και αποτελούν είδωλο για όλα τα παιδιά.

Μάλιστα, ο κύριος Λιόλιος ευχαρίστησε θερμά την Βούλα Πατουλίδιου για την συζήτηση σε εξαιρετικό κλίμα και τον εποικοδομητικό διάλογο.

liolios patoulidou 498x1024

Να σημειωθεί πως ο κύριος Λιόλιος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και στις εκαταστάσεις του ιστορικού ΒΑΟ.

Ο κύριος Λιόλιος έγινε δεκτός από τους κυρίους Τάσο Τρελόπουλο (Πρόεδρος Β.Α.Ο.) & Φώτη Ταζόπουλο (Α’ Αντιπρόεδρος ΒΑΟ & έφορος καλαθοσφαίρισης) στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, όπου έλαβε χώρα μία εποικοδομητική συζήτηση, με αντικείμενο το σήμερα και το αύριο του μπάσκετ.

Οι τρεις άνδρες δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι από την ποιότητα της συνάντησης, καθώς διαπιστώθηκε μεγάλη σύγκληση απόψεων σε πληθώρα θεμάτων.

Φεύγοντας, ο κύριος Λιόλιος ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες του για τη φιλοξενία, αλλά και τον εποικοδομητικό διάλογο για το αύριο του μπάσκετ.

LIOLIOS BAO