Skip to main content

Εθνική Νέων Γυναικών – Στην Θεσσαλονίκη για τα φιλικά με Ιρλανδία

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 Β’ κατηγορίας, που θα διεξαχθεί από 6-14 Ιουλίου στην Σόφια.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, εκεί που την Δευτέρα (1/7, 20:00) και την Τρίτη (2/7, 19:15) θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικές αναμέτρησεις, την Εθνική Ιραλδνίας, σε παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό του ICBS και θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε ενόψει του Eurobasket.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Κατερίνα Δελή για αυτά τα δυο τελευταία τεστ με την Ιρλανδία θα έχει στη διάθεσή της 14 αθλήτριες. Αυτές είναι οι: Σταυρούλα Παπαδάκη, Γεωργία Γρηγοροπούλου, Δόμνα Μάντζου, Σοφία Κελεμένη, Εύα Κουμαντσιώτου, Διαμάντω Αλεξιά, Τζοάννα Ταμπάκου, Μικέλα Κούπερ, Αγγελική Ξενιτοπούλου, Θεώνη Τσάμη, Μελίνα Παπάζογλου, Ιωάννα Στεφανάκη, Ελένη Μαργέλου και Κατερίνα Παναγιωτίδη.

Να σημειωθεί ότι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συμμετάσχει στο Γ΄ Όμιλο και θα έχει αντιπάλους Βέλγιο, Κροατία και Αλβανία.