Skip to main content

Μαστόρος: «Ο κόουτς βοηθάει να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Η Ελευθερούπολη κέρδισε με 84-72 τον Πανιώνιο, σε αγώνα για την 16η αγωνιστική της Elite League – Ερρίκος Ντυνάν και ο γκαρντ των νικητών, Βένος Μαστόρος, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Η αλήθεια είναι ότι μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων επικεντρωθήκαμε κατευθείαν στο ματς με τον Πανιώνιο και το θέλαμε πάρα πολύ. Μαζί με τους προπονητές κάναμε το scouting μας από αγώνες του Πανιωνίου, είπαμε τι πρέπει να κάνουμε μεταξύ μας και πιστεύω αυτό βγήκε και στο γήπεδο».

Για το πού οφείλεται η μέχρι στιγμής πορεία τους: «Πιστεύω είναι αυτή η παρέα που έχουμε δημιουργήσει. Ακόμα και εκτός γηπέδου είμαστε αγαπημένοι, δεν υπάρχει γκρίνια. Αυτό νομίζω βγαίνει και στο παρκέ. Αυτό είναι το κύριο κομμάτι, το ότι είμαστε τόσο καλή παρέα όλοι μεταξύ μας».

Για τους φετινούς τους στόχους: «Απ’ την πρώτη στιγμή είχαμε στόχο να αποφύγουμε τα play-out. Κανείς δεν περίμενε ότι τώρα θα ήμασταν 1οι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αναλόγως με το όταν ξεκινήσει η επόμενη φάση θα δούμε τι θέση θα είμαστε και πώς θα συνεχίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι με τον Πανιώνιο, τον Μίλωνα και τη Μύκονο που έχουν ψηλότερο μπάτζετ από άλλες ομάδες δεν περιμέναμε ότι θα ήμασταν 1οι».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι εντελώς διαφορετικό, καμία σχέση το τώρα με το όταν ήμουν στον Δούκα. Ειδικά όταν άλλαξε και η προεδρία της ΕΟΚ άλλαξαν πάρα πολλά όσον αφορά την κατηγορία. Νομίζω είναι και πιο ανταγωνιστική πλέον, ειδικά με την προσθήκη των Αμερικάνων».

Για τη συνύπαρξή του με τον Ταΐρ Γκάθραϊτ: «Μέσα απ’ την προπόνηση προσπαθώ να πάρω κι εγώ πολλά πράγματα απ’ αυτόν. Βοηθάμε και ο ένας τον άλλον, μέσα απ’ την προπόνηση προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και να βγαίνει αυτό και στο αγώνα. Κάθε βδομάδα προσπαθούμε ο ένας να βοηθάει τον άλλον ώστε να γίνουμε καλύτεροι και στην πορεία της σεζόν».

Για τη φετινή του σεζόν: «Αισθάνομαι πιο άνετα, βέβαια σε αυτό βοηθάει και ο κόουτς πάρα πολύ, διότι πιστεύει πολύ σε εμένα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Αισθάνομαι ο εαυτός μου και είναι κι αυτό που μου βγάζει ο κόουτς, να δίνω κάθε Σάββατο το 100% μου».