Skip to main content

Αταμάν: «Όλοι περιμένουν το 7ο αστέρι, υπόσχομαι πως θα το έχουμε στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Final Four Euroleague μετά από 12 χρόνια, με τον Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της διοργάνωσης, να κάνει λόγο για το 7ο αστέρι που θα διεκδικήσει η ομάδα του.

Αναλυτικά ο Αταμάν μίλησε:

Για την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο Final Four:

«Ήταν μεγάλη πρόκληση ότι υποσχεθήκαμε το Final Four. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι περήφανος που βρισκόμαστε εδώ στο Final Four. Εύχομαι όλοι οι φίλοι της ομάδας να απολαύσουν το Final Four. Τι να υποσχεθώ; Όλοι περιμένουν το 7ο αστέρι. Υπόσχομαι πως θα το έχουμε στο ΟΑΚΑ».

Για το παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε:

«Αυτή δεν είναι μια διοργάνωση εθνικών ομάδων. Είμαι Τούρκος προπονητής και εκπροσωπώ τη χώρα μου, όπως και την ελληνική ομάδα που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Απέναντι υπάρχει ένας Λιθουανός προπονητής. Το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, με τη Φενέρμπαχτσε. Σέβομαι την ομάδα και τον κόσμο της. Δεν έχω πολλά συναισθήματα, έχω εμπειρία σε Final Four και έχω κατακτήσει το τρόπαιο 2 φορές. Θα προσπαθήσω να το πάρω ξανά».

Για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρ:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για μένα και την ομάδα, χθες. Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για κάτι μικρό που συνέβη από μικρούς ανθρώπους, για κάτι που θεωρώ πως δεν αντιπροσωπεύει όλη την οικογένεια της Φενέρμπαχτσε. Είδαμε απλά δεκαπέντε προβοκάτορες, δεν εκφράζουν τον οργανισμό της Φενέρμπαχτσε αυτοί. Εδώ είμαστε μόνο για το μπάσκετ».