Skip to main content

Κελεμένη:«Απολαμβάνω κάθε στιγμή στην Εθνική Νέων Γυναικών»

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύει η Εθνική Νέων Γυναικών ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 Β΄Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας το διάστημα από 6 ως 14 Ιουλίου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσίασε τα πρώτα δείγματα γραφής του στα δύο φιλικά με το Βέλγιο, ωστόσο, ακολουθούν δυο δυνατά τεστ με τη Σερβία Τετάρτη (26/6) και Πέμπτη (27/6) στο Βελιγράδι.

Η Σοφία Κελεμένη μιλώντας για την προετοιμασία της Εθνικής Νέων Γυναικών ανέφερε χαρακτηριστικά. «Τα πρώτα φιλικά είναι πάντα ένα τεστ για μας προκειμένου να βρούμε τους ρυθμούς μας και η μία την άλλη. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αλλά ότι δώσαμε η καθεμία το 100%. Θα φροντίσουμε στα παιχνίδια με τη Σερβία να είμαστε καλύτερες και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται η Σοφία Κελεμένη είναι αρκετά οικείο έχοντας στο πλευρό της παίκτριες με τις οποίες περνάνε μαζί τα καλοκαίρια τα τελευταία χρόνια φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο.

«Για μένα είναι πάντα τιμή να παίζω για την Εθνική ομάδα. Είναι άλλωστε η τελευταία μου χρονιά στην U20. Απολαμβάνω κάθε στιγμή στην Εθνική με τις συμπαίκτριές μου και τους κόουτς. Θέλουμε να παίζουμε η μία για την άλλη και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, όταν έρθει η ώρα για τις επίσημες υποχρεώσεις μας.

Αυτή η ομάδα είναι πολύ ενωμένη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Νομίζω ότι αυτό θα φανεί και στο Ευρωπαϊκό και θα αποδείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης».

Οσο για τους στόχους που έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επισημαίνει χαρακτηριστικά… «Στοχεύουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη Σόφια όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αυτά τα φιλικά γι’ αυτό μας προετοιμάζουν. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι. Πάμε να τα δώσουμε όλα και να πούμε στο τέλος ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Πάντα στοχεύουμε ψηλά».