Skip to main content

Παναθηναϊκός: Μεγάλη ένταση στο ξενοδοχείο των ομάδων μεταξύ Τούρκων και Αταμάν (vids)

Οι τόνοι ανέβηκαν με το… καλησπέρα στο Βερολίνο, ενόψει του Final Four της Euroleague και συγκεκριμένα με την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στ ξενοδοχείο που διαμένουν οι αποστολές των τεσσάρων φιναλίστ. .

Συγκεκριμένα, πριν την άφιξη της «πράσινης» αποστολής, είχε προηγηθεί αυτή της Φενέρμπαχτσε, η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από Τούρκους φιλάθλους.

Αρκετοί από αυτούς δεν είχαν αποχωρήσει εγκαίρως, με αποτέλεσμα να πετύχουν και την άφιξη του Παναθηναϊκού, την οποία υποδέχτηκαν με έντονες αποδοκιμασίες.

Αυτός που τα… άκουσε περισσότερο, δεν ήταν άλλος από τον Εργκίν Αταμάν, λόγω του παρελθόντος του στην Αναντολού Εφές και την Γαλατάσαραϊ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού απάντησε στους φιλάθλους της Φενέρ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τέτοια ένταση, που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε επεισόδιο.

Μάλιστα, η ένταση συνεχίστηκε και μέσα στο λόμπι του ξενοδοχείου, στο οποίο υπήρχαν αρκετοί Τούρκοι. Οι τόνοι παρέμειναν υψηλοί ανάμεσα σε Αταμάν και συμπατριώτες του, φιλάθλους της Φενέρ, ενώ στο επεισόδιο προστέθηκαν και μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού που ήρθαν… μία ανάσα από την σύρραξη με τους Τούρκους. Η κατάσταση ήταν τόσο τεταμένη που χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία και συνέβαλλε ώστε να πέσουν οι τόνοι και το επεισόδιο να θεωρηθεί λήξαν.