Skip to main content

Μιλουτινοβ: «Οι οπαδοί ήταν ένας από τους λόγους που επέστρεψα στον Ολυμπιακό»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ήταν απολαυστικός απέναντι στην Μακάμπι, με τον Σέρβο σέντερ να παίζει και για τον απόντα Φαλ και στις δηλώσεις του να στέκεται στην αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

"Πρώτα από όλα είναι ωραίο συναίσθημα να νικάς αυτό το παιχνίδι σήμερα, επειδή ξέραμε τι σημαίνει για εμάς. Ήταν ένας από τους τελικούς, επειδή βάλαμε τους εαυτούς μας σε μία κακή κατάσταση. Είναι ένα καλό πρώτο βήμα, πρέπει να συνεχίσουμε και δείξαμε σήμερα τον τρόπο που πρέπει να παίζουμε".

Για την απουσία του Φαλ: "Είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν παίκτη σαν κι αυτόν, επειδή είναι ένας από τους παίκτες κλειδιά και έπρεπε να παίξω λίγο περισσότερο σήμερα και είμαι απλά χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κερδίσουμε σήμερα με τον τρόπο που κερδίσαμε".

Για την αποθέωση από τον κόσμο: "Για αυτό επέστρεψα. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς. Είναι κάτι μοναδικό. Αυτοί είναι ένας από τους λόγους που επέστρεψα στον Ολυμπιακό"