Skip to main content

Νέο ντελίριο Γιαννακόπουλου: «Θα σας πάρω το ΣΕΦ και θα κάνω τον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό Β'»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… κτύπησε και πάλι μέσω Instagram. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με τρία stories, αρχικά επιτέθηκε στον Ολυμπιακό,  κάνοντας λόγο για αγορά του… ΣΕΦ αλλά και της ίδιας της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ (!), ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στις κλήσεις που έχει δεχτεί για προτροπή σε βία.

«M' αυτά που κάνετε θα έρθω να σας πάρω και το ΣΕΦ, μην σου πω Ότι θα βάλω και από το πουθενά να έρθουν να σας αγοράσουν και την ομάδα και να την κάνω παράρτημα, να είναι Παναθηναικος Β'», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να προσθέσει: «Εγώ θα συνεχίσω να επενδύω στην ομάδα, φέρνοντας παικταράδες, φτιάχνοντας γηπεδάρα, εσείς αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να τα ξοδεύετε στο να κάνετε καταγγελίες για κάθε άρθρο όλων των κωδικών που υπάρχουν. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του».

Όσον αφορά το τρίτο του story, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έθεσε κάποια, η αλήθεια είναι, κάπως... ασυνάρτητα ερωτήματα:

«Και έχω και μία απορία, αν με ακούει κάποιος νομικός που να με ακολουθεί, μπας και μπορέσει να μου τη λύσει.

Επειδή η βία, απ' όσο ξέρω, δεν είναι μόνο ούτε η σωματική, είναι και η ψυχολογική, είναι και η λεκτική και η λεκτική μέσα από το διαδίκτυο. Επειδή βγαίνουν τιμωρίες...

Το γεγονός ότι από τον Ολυμπιακό αφήσανε τον Σλούκα να φύγει και όλο το ίντερνετ βρίζει τη διοίκηση και τον προπονητή του Ολυμπιακού. Όταν λέω το ίντερνετ, εννοώ φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αυτό θεωρείται προτροπή σε βία; Δηλαδή θα μπορούσα να τους κάνω καταγγελία ότι αφήσανε τον αθλητή τους με ασέβεια να φύγει, άρα αυτή τη στιγμή υπάρχει πολλή μεγάλη λεκτική βία στο ίντερνετ. Αν γίνει και με κανέναν άλλον παίκτη αυτό...

Θεωρείται βία αυτό; Θεωρείται προτροπή σε βία; Τι λέει; Τι λέτε;»