Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Ελπίζω ο Πετρούσεβ να μπει πιο νωρίς από ότι αναμένεται»

Ο Ολυμπιακός είχε άνετο πέρασμα από την Πάτρα, απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το φινάλε της αναμέτρησης, να αναφέρεται στην κατάσταση των τραυματιών.

"Ναι νομίζω πως θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της EuroLeague ο Πετρούσεβ. Πάνε καλά τα πράγματα με τη θεραπεία του. Δεν είχε κάτι σοβαρό. Ο Γουόκαπ απλώς ξεκουράστηκε σήμερα, γιατί το πόδι του ήταν πολύ πρησμένο τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πετρούσεβ δεν θα παίξει στο πρώτο ματς (σσ. με την Παρτίζαν), αλλά ελπίζω να μπει πιο νωρίς από ό,τι αναμένεται", ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τον κόσμο των "ερυθρόλευκων" που βρέθηκε στο κλειστό της Περιβόλας. 

«Για την ομάδα μας είναι πάντα ιδιαίτερη χαρά να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο, γιατί είναι μπασκετικό, γιατί υπάρχει μεγάλη παράδοση πίσω για την ομάδα του Απόλλωνα, στην οποία εύχομαι να ξαναβρεί τον δρόμο της. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει αυτό, γιατί έχει την υποστήριξη από τόσο κόσμο», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, και συνέχισε: «Ευχαριστώ στους δικούς μας φιλάθλους που ήρθαν να μας υποστηρίξουν σε ένα ματς που η νίκη ήταν προδιαγεγραμμένη πριν αρχίσει ο αγώνας. Κάποια παιδιά έπαιξαν πολύ σοβαρά σήμερα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Πέμπτης, το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Εύχομαι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο υγιείς, για να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας».

Για το πως προετοιμάζει την ομάδα του σε αγώνες, που όπως και σε αυτόν με τον Απόλλωνα το αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ προδιαγεγραμμένο, είπε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε στα παιχνίδια του ΣΕΦ, όπου οι παίκτες το βλέπουν σαν αγγαρεία. Έχουν χάσει το κίνητρό τους. Αλλά τους τονίζουμε συνέχεια πως στον Ολυμπιακό το κίνητρο πρέπει να είναι πάντα πολύ υψηλό, όπου και να παίζουμε γιατί υπάρχει κόσμος που έρχεται να δει και να υποστηρίξει την ομάδα. Εκτός έδρας είναι πιο καλά τα πράγματα, γιατί όπως είδατε ήρθε αρκετός κόσμος να μας δει και οι παίκτες νιώθουν μια υποχρεώση να ανταποδώσουν αυτή την υποστήριξη. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο, για τρία δεκάλεπτα παίξαμε σοβαρά».