Skip to main content

Κλασική περίπτωση βλάβης

Ο Ακάλυπτος αποκαλύπτει ένα εξώδικο και μια κατάσταση που αποδεικνύουν ότι η παλιά ΕΟΚ έχει αφήσει κληρονομιά για να διαλύσει το ελληνικό μπάσκετ και στο μέλλον

Όχι 10 ούτε 20 αλλά πάνω από 200.000 ευρώ ζητάει από την Ομοσπονδία ένας νυν συνεργάτης της που μελλοντικά θα γίνει πρώην.

Δεν είναι μόνο ότι ζητάει να πληρωθεί ολόκληρη τη σύμβαση που υπέγραψε με την παλιά διοίκηση, αλλά ζητάει και ένα τεράστιο ποσό για ηθική βλάβη.

Με άλλα λόγια οι κινήσεις και οι επιλογές της παλιάς ΕΟΚ όχι μόνο προκάλεσαν την απαξίωση του αθλήματος για σειρά ετών, αλλά θα την ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια.

Και μην περιμένει κανείς να συστρατευτούν όλοι μήπως και ξαναγίνει μεγάλο το ελληνικό μπάσκετ. Δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Δεν το βλέπουν όπως οι προπονητές της Εθνικής ομάδας των παραθύρων που θα δώσουν την αμοιβή τους για την ανάπτυξη. Η πλειοψηφία κοιτάζει την πάρτη της.

Η βλάβη που έχει το ελληνικό μπάσκετ είναι μεγάλη και όσα γίνονται εσχάτως - όχι με έναν αλλά με τρεις «συνεργάτες» είναι κλασικές περιπτώσεις. Σαν την παλιά ελληνική περίπτωση. Απλά προς το παρόν μόνο ένας έχει στείλει εξώδικο. Ετοιμάζεται και δεύτερος και τρίτος. Και όλοι τους έχουν κοινό στοιχείο. Την εβδομάδα που υπέγραψαν. Λίγο πριν τελειώσει η θητεία.

Με τιμή,

Ο Ακάλυπτος