Skip to main content

Είναι παράνομος ο Βασίλης Πιτσίλκας που πήγε στην Ευρωλίγκα ή μηδένισε τώρα το κοντέρ για την ΟΔΚΕ;

Ο Ακάλυπτος γράφει για την κίνηση της ΟΔΚΕ να συγχαρεί τον Βασίλη Πιτσίλκα που πήγε στην Ευρωλίγκα και ενώ η ίδια τον είχε ήδη καλέσει σε απολογία, διότι δεν την είχε ενημερώσει.

Η ΟΔΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση για να συγχαρεί τη νέα ΚΕΔ και καλά έκανε. Ανοίγει νέος δρόμος για την διαιτησία στην Ελλάδα, αλλά κάπου εδώ έρχεται η ερώτηση του Ακάλυπτου. Ο Βασίλης Πιτσίλκας είναι σωστός τώρα που έγινε ρέφερι Ευρωλίγκα ή ακόμα η Ομοσπονδία θεωρεί πως παρανόμησε και πρέπει να τιμωρηθεί;

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Πιτσίλκας κλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε απολογία επειδή δεν ενημέρωσε την ΟΔΚΕ ότι θα σφυρίζει φέτος στην Ευρωλίγκα. Διότι άλλωστε με το προηγούμενο καθεστώς της ΕΟΚ, ήταν κακό για κάποιους να είναι στην Ευρωλίγκα, αλλά ήταν σωστός για άλλους. Και η ΟΔΚΕ χόρευε στους ίδιους ρυθμούς. Αυτά μέχρι και πριν από τις εκλογές της ΕΟΚ βεβαίως βεβαίως.

Τώρα είναι μάλλον όλα καλά. Η ΟΔΚΕ "συγχαίρει τους συναδέλφους Πιτσίλκα Νικόλαο, Μουζάκη Κωνσταντίνο, Μπήτη Δημήτρη για την ανάληψη των καθηκόντων τους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τον Χριστοδούλου Χρήστο ως ειδικό σύμβουλο και υπεύθυνο Διαιτισίας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας", έγραψαν στην ανακοίνωσή τους.

Φυσικά ο Βασίλης Πιτσίλκας ποτέ δεν έκανε κάποιο λάθος, απλά η ΟΔΚΕ νόμιζε πως κάνει κάτι. Προφανώς κανείς δεν περίμενε ότι ο υπεύθυνος διαιτησίας της VTB θα ήταν και πρόεδρος της ΚΕΔ. Γι αυτό και από εδώ και στο εξής θα συγχαίρουν. Αλλωστε όσους και να καλέσουν σε απολογία, μόνοι τους τα λένε, μόνοι τα ακούνε και μόνοι τους θα τιμωρούνε.

Αντί επιλόγου ο Ακάλυπτος αποφάσισε να στείλει ένα τελευταίο μήνυμα. Το όλοι ενωμένοι του Βαγγέλη Λιόλιου είναι πολύ σωστό. Κάποιοι συνεχίζουν τις τακτικές του παρελθόντος με κουτσομπολιά και δημοσιεύματα. Ετσι έμαθαν κι έτσι κάνουν ακόμα. Ακόμα δεν κατάλαβαν ότι απ' αυτό διαλύθηκαν και εξαφανίστηκαν οι προηγούμενοι. Οσο προκαλούν, τόσο κακό θα κάνουν στο μπάσκετ γιατί πάντα το ένα φέρνει το άλλο. Νόμος στη ζωή.

Με τιμή,

Ο Ακάλυπτος.