Skip to main content

Υποψήφιοι πρόεδροι και μπράβοι τα έκαναν σαλάτα

Ο Ακάλυπτος γράφει για κάποια γεγονότα που προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν πρόσφατο αγώνα στην Αθήνα, με καταγγελίες και εμπλοκή ακόμα και παρολίγον θεσμικών του μπάσκετ.

Το ότι η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ έχει ξεφύγει είναι ξεκάθαρο. Το ότι η ακυβερνησία τα έχει κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα το βλέπουν και όσοι έχουν μυωπία κι ας μην φορούν γυαλιά (ούτε φακούς επαφής). Το ότι εμπλέκονται όμως σε υποθέσεις περίεργες υποψήφοι για προεδρικές θέσεις - ευτυχώς πρώην υποψήφιοι που έχασαν παταγωδώς για να μην μπερδευτούμε κιόλας - κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Ειδικά αν σκεφτούμε και από πού προέρχονται οι κύριοι.

Ντροπή και μόνο ντροπή. Υποψήφιοι θεσμικοί έκαναν προσπάθεια να επηρέασουν καταστάσεις και διαιτητές. Τα στοιχεία υπάρχουν και σύντομα θα φτάσουν εκεί που πρέπει. Δίχως να χρειαστεί να ανοίξουν καν τηλέφωνα.

Τελικά ουδείς ενέδωσε και γι αυτό η συνέχεια είχε και μπράβους για να συνετίσουν τους αρνητές. Για να καταλάβετε, οι τύποι αυτοί δεν έχουν όρια και έκαναν χοντράδα ακόμα και στους δικούς τους ανθρώπους. Σε έναν τελικό που είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες, τα αδελφά σωματεία σκοτώθηκαν μεταξύ τους και οι γονείς πήραν τα παιδιά τους από τον ιστορικό σύλλογο και είχαν παραπάνω από έξι λόγους.

Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και τώρα για εχθρικό σωματείο- οι τύποι για τους οποίους μιλάμε - αλλά δεν τα κατάφεραν. Ομως η κατάσταση βρώμισε και έχουν ήδη γίνει καταγγελίες.

Λεπτομέρειες προσεχώς. Απλά αυτά όταν πάρουν διάσταση, ένας υποψήφιος για την προεδρεία δεν θα μπορεί να αισθάνεται καθόλου καλά για τον άμεσο συνεργάτη του. Είπαμε, τα στοιχεία είναι πάρα πολλά.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος