Skip to main content

Σφίγγει ο κλοιός, λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά η... ζωή στην εξουσία είναι ωραία

Κάθε μέρα και μια αποκάλυψη από τον Ακάλυπτο για τις προσπάθειες που θα γίνουν για να αναβληθούν πάλι οι εκλογές

Είναι η πρώτη φορά που η πλειοψηφία πιστεύει πως θα γίνουν εκλογές της ΕΟΚ και το στηρίζουν στον ανοιχτό - πλέον - πόλεμο με τη ΓΓΑ για τα λεφτά. Η Ομοσπονδία δεν έχει άλλα έσοδα, χρήματα να πληρωθούν οι υπάλληλοι στα γραφεία αλλά και σε όλες τις Ενώσεις και όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, ο κλοιός σφίγγει.

Αρα στην Ομοσπονδία θα έχουν σε λίγο να αντιμετωπίσουν και τον απλήρωτο κόσμο. Παρ όλα αυτά, η προσπάθεια να μην γίνουν και τώρα οι εκλογές έχει ήδη αρχίσει.

Πέρα από όσα σας έγραψε χθες ο Ακάλυπτος, το τελευταίο κόλπο ήρθε από μια νέα αίτηση που έγινε από παράγοντα για να μπει στο ΔΣ της ΕΟΚ. Μέχρι τώρα δεν είχε εκφράσει τέτοια επιθυμία, σε αυτές τις εκλογές αποφάσισε - ζωή να έχει - ότι θέλει να βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ.

Το σωματείο του αναγνωρίστηκε μετά τις 2 Αυγούστου από την ΓΓΑ, άρα δεν γίνεται δεκτή η υποψηφιότητα, η οποία μάλιστα εστάλει από δικηγόρο που εκπροσωπούσε υποψήφιο για τις εκλογές της ΕΣΚΑ. 

Αλλη μία σύμπτωση δηλαδή, σωματείο που δεν έχει δικαίωμα ψήφου, κατεβάζει υποψήφιο που ξέρει πως θα κοπεί. Που πάει ο νους;  Ε, μα που αλλού; Σε άλλη μία αφορμή για προσφυγή ενός ανεξάρτητου - λέμε τώρα - σωματείου, που έχει δικηγόρο όλως τυχαίως άνθρωπο μίας παράταξης στις εκλογές της ΕΣΚΑ, προσκείμενη στην παλιά ΕΟΚ. Που αυτή η παράταξη - κι ας μην το λέει δημόσια - θα ήθελε να καθυστερήσουν όσο περισσότερο γίνεται οι εκλογές στην Ομοσπονδία. Η ζωή είναι ωραία στην εξουσία και ο Νικόλας νιώθει πως έχει εξουσία με όλα αυτα.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος