Skip to main content

Μήτογλου: " Ο Γιάννης ήταν παντού, πήραμε τη νίκη"

Η εθνική ανδρών πήρε τη νίκη που ήθελε στην πρεμιέρα της στο προολυμπιακό τουρνουά, επικρατώντας της Δομινικανής Δημοκρατίας με 109-82. Ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα.

Η Εθνική Ανδρών έκανε το καθήκον της και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Δομινικανή Δημοκρατία με σκορ 109-82. Ο Ντίνος Μήτογλου, που πέτυχε 7 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ, μετά το τέλος του ματς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το ερχόμενο ματς με την Αίγυπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:

«Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι πολύ καλή ομάδα, με γρήγορους γκαρντ και για αυτό άνοιξε το σκορ πάρα πολύ. Ο Γιάννης ήταν παντού σήμερα. Πήραμε τη νίκη, τώρα μένουν άλλα τρία παιχνίδια.

Μπροστά μας είναι η Αίγυπτος και πάμε συγκεντρωμένοι και σε αυτό το ματς. Θέλουμε να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να τρέχουμε στο γήπεδο με αιφνιδιασμούς. Έχουμε μεγάλα και αθλητικά κορμιά.

Ο Γιάννης ήταν εκπληκτικός σήμερα, έδειξε το επίπεδό του και ας έλειπε τόσο καιρό. Μας δίνει ψυχολογία αυτή η νίκη και συνεχίζουμε».