Skip to main content

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι στο SuperBasket: «Την μέρα του draft θα την θυμάμαι μέχρι το τέλος της ζωής μου»

O 19χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Αλεξέι Ποκουσέφσκι απάντησε αποκλειστικά σε μια ερώτηση του superbasket.gr στο πλαίσιο της media availability του NBA σχετικά με το τι κρατάει από την ημέρα του draft του 2020.

 Υπενθυμίζουμε ότι ο Ποκουσέφσκι επιλέχθηκε στο νούμερο 17 από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς τυπικά, το οποίο όμως άνηκε στην πραγματικότητα στους Θάντερ, οπότε και ενσωματώθηκε στην ομάδα από την Οκλαχόμα άμεσα.

 Σε 17 παιχνίδια με τους Θάντερ στην φετινή σεζόν του NBA είχε κατά μέσο όρο 3.5 ριμπάουντ, 3.3 πόντους και 1.2 ασίστ σε 17.4 λεπτά. Τώρα βέβαια αγωνίζεται στην φούσκα της G-League με την θυγατρική ομάδα της Οκλαχόμα, τους Μπλους, ώστε να μάθει επιπλέον πράγματα και να γυρίσει πιο δυνατός στο  δεύτερο μισό της κανονικής σεζόν.

pokusevski44232.jpg

 
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι δήλωσε αποκλειστικά στο superbasket.gr και στον Άρη Κατσίδη σχετικά με το draft ότι:  "Κρατάω από την ημέρα που έγινα draft ολόκληρες τις τελευταίες δέκα μέρες σίγουρα, γιατί ήταν πάρα πολύ ιδιαίτερες, δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε καλά, είχαμε πάρα πολύ ενθουσιασμό. Αλλά όλα πέρασαν όπως πρέπει και καλύτερα από ότι περιμέναμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θα κρατήσω σίγουρα που ήμουν με τους γονείς μου, τον αδερφό μου, με την κοπέλα μου, με τους ανθρώπους από την ομάδα. Θα είναι μια ημέρα που θα την θυμάμαι σίγουρα μέχρι το τέλος της ζωής μου".