Skip to main content

Πέρασαν εργομετρικά στον Εθνικό (pic)

Η ομάδα του Πειραιά πραγματοποίησε την πρώτης της συγκέντρωση και πέρασε τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Εθνικού:

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Εθνικού πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν. Τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας μας συγκεντρώθηκαν σήμερα στα γραφεία του Εθνικού Παράλληλα, οι παίκτες του κόουτς Οικονομάκη πέρασαν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ πριν την έναρξη της φετινής προετοιμασίας.
 
Αρχικά, τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της επιτροπής του τμήματος μπάσκετ, ο κ. Δημήτρης Καραφαντής, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους παίκτες της ομάδας μας, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και να έχουν υγεία.
 
Στη συνέχεια ο προπονητής του Εθνικού, Κώστας Οικονομάκης, μίλησε στους νέους του παίκτες, εξήγησε το πλάνο του και έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Οι παίκτες της ομάδας μας από αύριο θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας, ώστε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν να είναι έτοιμοι.
 
Το παρών στην πρώτη συνάντηση έδωσε και ο ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ, Γιάννης Μαντζουράνης, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν.
Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ φρόντισε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, που προστάζουν οι ειδικοί όσον αφορά τον κορωνοϊό. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θερμομετρήθηκαν κατά την είσοδο τους και φορούσαν μάσκες καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης.
 
https://www.facebook.com/Ethnikos-Piraeus-BC-608612192996736/photos/pcb.904160916775194/904160630108556/?__cft__