Skip to main content

Σπανούλης: "Κάποιες φορές οι ήττες είναι πιο σημαντικές από τις νίκες"

Ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Περιστερίου με την Μούρθια στάθηκε στις μικρές λεπτομέρειες που δεν επέτρεψαν στην ελληνική ομάδα να κερδίσει τους δύο αγώνες του F4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαρισαίου τεχνικού:

"Σίγουρα υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα. Όπως έχω πει πολλές φορές, στο μπάσκετ μερικές φορές οι ήττες είναι πιο σημαντικές από τις νίκες γιατί μπορείς να πάρεις ένα μάθημα και να επιστρέψεις πιο δυνατός. Για ακόμα μία φορά δεν τα παρατήσαμε.

Επιστρέψαμε από το -16, 1-2 ριμπάουντ και μία απόφαση στην επίθεση μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Δεν έχουμε πολλή εμπειρία, αλλά πολύ κίνητρο και πείνα. Και στα δύο παιχνίδια και οι δύο ομάδες μπορούσαν να νικήσουν.

Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και αυτό τους είπα στα αποδυτήρια. Κάποιες φορές πρέπει να χάσεις και να πάρεις μαθήματα, ώστε να επιστρέψεις και να κερδίσεις περισσότερα".

Για το μεγαλύτερο μάθημα που πήρε το Περιστέρι bwin: "Κάθε κατοχή είναι σημαντική. Έχουμε πολλές καλές και πολλές κακές στιγμές. Δεν μπορείς να έχεις 'νεκρές' στιγμές στο παιχνίδι. Είναι στιγμές που στην άμυνα είμαστε πολύ χαλαροί και δεν έχουμε πολλή επικοινωνία.