Skip to main content

Π. Φάληρο: Το τιμόνι στον Καραγιάννη

Ο Νίκος Καραγιάννης είναι ο νέος προπονητής του Π. Φαλήρου, καθώς ο ΑΟΠΦ ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον έμπειρο προπονητή.

Να σημειωθεί πως ο Καραγιάννης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από το Π. Φάληρο το 1999, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά από 24 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟΠΦ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον σπουδαίο προπονητή, Νίκο Καραγιάννη!

Ο πολύπειρος προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από το Παλαιό Φάληρο το 1999, με το δρόμο να τον φέρνει ξανά στην οικογένειά μας, 24 χρόνια μετά!

Στο ενδιάμεσο ο Νίκος Καραγιάννης βρέθηκε στους πάγκους των ΓΣΛ, Δάφνης, Περιστερίου, Αιγάλεω, Δούκα, Ηλυσιακό, Ρεθύμνου, ΑΕΚ, Ιωνικού Νικαίας, Παπάγου, ξανά Περιστερίου, Καστοριάς και Κοροίβου, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στον Μίλωνα.

Κόουτς Νίκο Καραγιάννη καλωσόρισες και πάλι στην οικογένεια του ΑΟΠΦ!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως κόουτς του ΑΟΠΦ, ο Νίκος Καραγιάννης είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από 24 χρόνια επιστρέφω στον ΑΟΠΦ. Στην τελευταία θητεία είχαμε πετύχει σπουδαία πράγματα μαζί με τον συγχωρεμένο τον Γιάννη τον Σπανό, φτάνοντας από την Γ’ Εθνική μέχρι και την Α2. Ευχαριστώ τον κύριο Μούτσο, τον κύριο Μουρκάκο και τον κύριο Κατωμέρη για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά, ώστε να φτιάξουμε μια καλοδουλεμένη και πλήρως ανταγωνιστική ομάδα για την κατηγορία που βρισκόμαστε».