Skip to main content

ΕΟΚ: Στον Μαραθώνα για επαφές και συζητήσεις με τοπικούς φορείς και σωματεία ο Λιόλιος

Στον Μαραθώνα βρέθηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ να έρχεται σε επαφή με τους τοπικούς φορείς και με σωματεία της περιοχής.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την καθημερινότητα των σωματείων, καθώς και τις υποδομές αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν στον δήμο Μαραθώνα και την ευρύτερη περιοχή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου του Δήμου Μαραθώνα, βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος για επαφές και συζήτηση με τους τοπικούς φορείς και με σωματεία της ευρύτερης περιοχής.

Σε ρόλο… οικοδεσπότη ήταν ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάσος Χρυσίνας και ο υπεύθυνος αθλητισμού, Γιάννης Παπαβασιλείου.

Τα σωματεία που συμμετείχαν στην εποικοδομητική συζήτηση ήταν ο τοπικός ΜΕΣ Μαραθώνα με τον Δημήτρη Κελαϊδή, ο Αστέρας Νέας Μάκρης με τον Γιάννη Μητρόπουλο, ο Αργοναύτης Ραφήνας με τον Θανάση Μαλάκη και το Πικέρμι με τον Δημήτρη Κιτάτα.

Η συζήτηση αφορούσε στην καθημερινότητα των σωματείων και στις υποδομές και δυνατότητες που υπάρχουν στον Δήμο Μαραθώνα αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Μετά την ξενάφηση στο Μουσείο, υπήρξε και η ανταλλαγή κάποιων αναμνηστικών, με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ να παραλαμβάνει ένα αντίγραφο του μεταλλίου του Σπύρου Λούη και να παραδίδει μια φανέλα της Εθνικής Ανδρών.