Skip to main content

Α1 Γυναικών - Για τη «ζημιά» η Δάφνη, για το 4Χ4 ο Ολυμπιακός

Με 3 αναμετρήσεις το Σάββατο 29/10 συνεχίζεται η Α1 Γυναικών, με τον Ολυμπιακό να θέλει να διατηρήσει το αήττητο κόντρα στις Εσπερίδες, αλλά και τη Δάφνη να θέλει να κάνει τη «ζημιά» στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. 

Πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι εκείνο στο Παλατάκι, με τον μαχητικό ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο 2-1 να υποδέχεται τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Οι ασπρόμαυρες με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και το διπλό στα Γιάννινα θέλουν να κάνουν την 3η τους νίκη, ενώ από την άλλη η Δάφνη θέλει να φτάσει στο πρώτο της εκτός έδρας επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Στο «ντέρμπι» των νησιωτικών ομάδων, ο ΟΑ Χανίων θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Λευκάδα, με τις γηπεδούχες να έχουν ρεκόρ 2-1 και τις φιλοξενούμενες 1-2.

Ακόμα, ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο κόντρα στις μαχητικές Εσπερίδες του Θάνου Σόφτση, με τις ερυθρόλευκες να προέρχονται από καλή εμφάνιση στην Ευρωλίγκα γυναικών κόντρα στη Μπουρζ.

Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή 30/10 με 3 ματς και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Εύνικο κι ενώ ο Πρωτέας θα φιλοξενήσει τον Παναθλητικό στη Βούλα, αλλά και ο ΠΑΣ την Ελευθερία Μοσχάτου στα Γιάννινα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α1 γυναικών:

Σάββατο 29/10

ΠΑΟΚ 13.00 ΠΑΟΚ-Δάφνη Αγ. Δημητρίου Μαραμής-Παπαγερίδης-Παπαγεωργίου (Μήτσιου)

Κλαδισού 16.00 ΟΑ Χανίων-Νίκη Λευκάδας Στρέμπας-Αντωνιάδης-Λεβεντάκος (Χριστινάκης)

ΣΕΦ (αίθ. 5) 18.30 Ολυμπιακός-Εσπερίδες Καλλιθέας Μπούκας-Παπαδόπουλος Χρ.-Λαζόγκα (Αναστασίου)

Κυριακή 30/10

Π. Γιαννακόπουλος 14.30 Παναθηναϊκός-Εύνικος Καραβίτης-Φραγκούλη-Ναστούλης (Κουλούρης)

Γ. Γεννηματάς 13.00 Πρωτέας Β.-Παναθλητικός Αναστόπουλος Αντ.-Μαρίγλη-Μπακετέα (Ηπιώτης)

Ιωαννίνων (Ν) 14.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ελευθερία Μοσχάτου Πουρσανίδης Κ.-Αγραφιώτης Γρ.-Τσάνταλη (Καραδήμας)

Η Βαθμολογία της Α1 γυναικών: