Skip to main content

Πανελλήνιο Κορασίδων: MVP και πρώτη σκόρερ η Σεγκούρα

Το 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων ολοκληρώθηκε, με τις Εσπερίδες να κατακτούν τον τίτλο, χάρη στην εκπληκτική Μαρ Σεγκούρα.

Η παίκτρια των Εσπερίδων κατέκτησε, τόσο τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης, όσο και αυτόν της πρώτης σκόρερ, με 113 πόντους.  Φυσικά βρέθηκε και στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά, μαζί με τις Αποστολία Ζορμπαλά και Σοφία Σταμπουλίδου του ΠΑΟΚ, την Ευθυμία Φουστέρη του Κρόνου και την Άννα Λαγωνικάκη του Παναθηναϊκού.  

Την απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας έκαναν ο Χρήστος Βασιλειάδης μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του μπάσκετ γυναικών και ο Αρης Ζώης μέλος του κεντρικού συμβουλίου της FIBA,

Τα μετάλλια και τα αναμνηστικά στον ΠΑΟΚ που κατέλαβε την δεύτερη θέση έδωσαν ο Βασίλης Τσιούτσιας, εντεταλμένος σύμβουλος Πρόνοιας του Δήμου Τρικκαίων και η Χρύσα Ντιντή αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Τρικάλων.

Την απονομή των μεταλλίων και του αναμνηστικού στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου που κατέλαβε την 3η θέση έκαναν ο Δημήτρης Καραστάθης ΓΓ της ΕΣΚΑΘ και ο Βάιος Φάλαγγας πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ.

Την 4η θέση κατέλαβε ο Παναθηναϊκός, την 5η ο Απόλλων Χαλκίδας, την 6η ο Ηρόδοτος, την 7η ο ΣΑΚ Αστέρας και την 8η ο Απόλλων Πάτρας.