Skip to main content

Α2 γυναικών - Μια ανάσα από τη Μάντυ Αναστασοπούλου ο Πορφύρας

Σημαντική ενίσχυση κάτω από το καλάθι ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Πορφύρας που εντάσσει στο ρόστερ του την πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, Μάντυ Αναστασοπούλου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Superbasket. 

Την περασμένη σεζόν η Ελληνίδα ψηλή φόρεσε τη φανέλα των ερυθρόλευκων με τις οποίες στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδα και πλέον θα ενισχύει τη ρακέτα του Πορφύρα, δίνοντας στις κόκκινες ταλέντο, εμπειρία από Α1 και ποιότητα. 

Η Ελληνίδα παίκτρια τη σεζόν 2021-22 ξεκίνησε στον Πρωτέα Βούλας όπου και κατέγραψε 12 συμμετοχές. Σε αυτές είχε 3.5 πόντους και 2.3 ριμπάουντ κατά μέσον όρο σε 11.3 αγωνιστικά λεπτά που έμενε στο παρκέ. Κατόπιν συνέχισε στην Α1 γυναικών και τη Νίκη Λευκάδας. Εκεί κατέγραψε 11 συμμετοχές, έχοντας 8.7 πόντους, 4.4 ριμπάουν, 1.5 ασίστ και 2.1 κλεψίματα κατά μέσον όρο, με την Ελληνίδα σέντερ να μένει στο παρκέ περίπου 20 αγωνιστικά λεπτά.

Η Αναστασοπούλου είναι γεννημένη το 1999 και έχει ύψος 1.89. Έχει αγωνιστεί και στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, ενώ πορεία της ξεκίνησε από τον Άρατο Κιάτου.