Skip to main content

Μπράουν: «Ενθουσιασμένος που είμαι κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού» (vid)

Ενθουσιασμένος για την νέα σελίδα της καριέρας του, εμφανίστηκε ο Λορέντζο Μπράουν, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός γκαρντ, αφού πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, στην συνέχεια υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο του με τους «πράσινους», ενώ δήλωσε ανυπόμονος να συνεργαστεί με τον Εργκίν Αταμάν.

«Είμαι ενθουσιασμένος! Νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ιστορία εδώ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι ένα κομμάτι της αυτή τη στιγμή και συνεχίζω την κληρονομιά», δήλωσε αρχικά ο Μπράουν, ενώ αναφορικά με την επερχόμενη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν, τόνισε: «Έχω ενθουσιαστεί! Είναι κυρίως αυτό που με κάνει να είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι μπορώ να αναπτύξω ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μου. Είχε να διαχειριστεί πολλούς εξαιρετικούς παίκτες και θα προσπαθήσω να προστεθώ σε αυτή τη λίστα!».

Σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού της νέας του ομάδας, ο Μπράουν σημείωσε: «Σαφέστατα μου ταιριάζει! Μου προσέλκυε το ενδιαφέρον ο τρόπος που αγωνιζόταν η ομάδα αυτή τη σεζόν και νιώθω ότι θα μπορούσα να ταιριάξω απόλυτα σε αυτό».

Σε ερώτηση για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο νέος γκαρντ της ομάδας είπε: «Είμαι σίγουρος ότι έχουν δει πολλοί το βίντεο που έβγαινα (στο παρκέ). Βλέπεις την ατμόσφαιρα και είναι συγκλονιστική! Είχα κάποιες συζητήσεις πίσω στο σπίτι που με ρωτούσαν “Πως μένεις τόσο ήρεμος με όλα αυτά να συμβαίνουν γύρω σου;”. Έλεγα πως δεν ήμουν ήρεμος, απλώς προσπαθούσα να κρατήσω τη συγκέντρωσή μου. Δε νομίζω ότι μπορούσα να ακούσω πολλά, μέσα από τα ακουστικά μου, εκείνη τη μέρα».

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Σας ευχαριστώ όλους που με καλωσορίζετε! Αισθάνομαι την αγάπη από τα social media και είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!».