Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Παρασκευής 22/3

Με 5 αναμετρήσεις συνεχίζεται την Παρασκευή 22/3 η 31η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

Ερυθρός Αστέρας - Βίρτους Μπολόνια (20:00, Novasports 2): Από τη μια η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα παίξει χωρίς τους Ντος Σάντος, Τόπιτς και Τόπκινς, ενώ αμφίβολος είναι ο Λάζιτς. Από την άλλη για τους Ιταλούς θα απουσιάσει ο Χάκετ και Κάκοκ, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Κορντινιέ.

Μονακό - Βαλένθια (20:00, Novasports Start): Οι Μονεγάσκοι θα παραταχθούν χωρίς τον Τάρπεϊ, ενώ οι πορτοκαλί θα παίξουν χωρίς τους Ντέιβις, Χάρπερ και Τουρέ. 

Παναθηναϊκός AKTOR - Μπαρτσελόνα (21:15, Novasports Prime): Ο Εργκίν Αταμάν δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ οι Καταλανοί θα παίξουν πλήρεις.

Μπάγερν Μονάχου - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, Novasports 3): Η γερμανική ομάδα  θα παίξει χωρίς τον Μπούκερ και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Όμπστ και Μπράνκοβιτς, ενώ οι Ισραηλινοί δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σόρκιν.

Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 4): Η ιταλική ομάδα δεν θα έχει στη σύνθεσή της τους Μπάρον και Ρίτσι, ενώ αμφίβολος είναι ο Λο. Από την άλλη ο Σάρας Γιασικεβίτσιους θα παρατάξει τους κυανοκίτρινους χωρίς τους Μεστόγλου και Νέτο.