Skip to main content

Euroleague - Ο Παναθηναϊκός θέλει να υπερασπιστεί την έδρα του κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Με 5 αναμετρήσεις συνεχίζεται την Παρασκευή 22/3 η 31η αγωνιστική της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να κλείσει τη «διαβολοβδομάδα» κάνοντας το 2/2 και παραμένοντας παράλληλα σε τροχιά 4αδας. 

Ο Εργκίν Αταμάν πιθανότατα θα έχει στη διάθεσή του και τον Λούκα Βιλντόσα, ωστόσο θα απουσιάσει για άλλη μια φορά ο Κώστας Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα αθλητή να παραμένει τραυματίας. 

Οι πράσινοι έχουν μέχρι στιγμής 19 νίκες και 11 ήττες, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει αντίστοιχα ρεκόρ 20-10, με τις δυο ομάδες να «καίγονται» ουσιαστικά για τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν να κινούνται στις πρώτες 4 θέσεις που τους δίνουν πλεονέκτημα έδρας.

Σε άλλες αναμετρήσεις, ο Ερυθρός Αστέρας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να κάνει τη ζημιά στη Βίρτους, η οποία θέλει να φτάσει στη 18η νίκη της προκειμένου να συνεχίσει να κινείται σε τροχιά play in.

Κατόπιν, Μονακό και Βαλένθια συγκρούνται στο Πριγκιπάτο, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την 20η νίκη τους και τους φιλοξενούμενους να θέλουν θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διασφαλίσουν ολοένα και περισσότερο τη θέση τους στα play-in.

Η Μακάμπι θέλει να αλώσει το Μόναχο καθώς αποσπώντας το 18ο θετικό αποτέλεσμα θα συνεχίσει να βρίσκεται μεταξύ των θέσεων 7 και 8.

Τέλος, η Αρμάνι Μιλάνο απέδειξε ότι είναι πάντα έτοιμη να κάναι τη ζημιά και μετά τη Μονακό θέλει να νικήσει και τη Φενέρ την οποία υποδέχεται στην έδρα της. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής 22/3:

Ερυθρός Αστέρας - Βίρτους Μπολόνια (20:00, Novasports 2)

Μονακό - Βαλένθια (20:00, Novasports Start)

Παναθηναϊκός AKTOR - Μπαρτσελόνα (21:15, Novasports Prime)

Μπάγερν Μονάχου - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, Novasports 3)

Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 4)