Skip to main content

Βιλντόσα: «Την πρώτη φορά βιάστηκα να επιστρέψω, δεν ήταν η καλύτερη απόφαση»

Ο Λούκα Βιλντόσα παραμένει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού και με αφορμή το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Βελιγραδίου, αναφερόμενος στον τραυματισμό του.

«Το γόνατο ολοένα και πάει καλύτερα. Νομίζω ότι την πρώτη φορά βιάστηκα λίγο να επιστρέψω στο παρκέ και αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η καλύτερη απόφαση για το σώμα μου. Τώρα αποφασίσαμε να κάνουμε μια πλήρη αποκατάσταση όσο καιρό κι αν χρειαστεί. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να παίξω στο Βελιγράδι, αλλά ελπίζω να μπω στην ομάδα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Χαίρομαι που θα είμαι απόλυτα υγιής για επόμενους αγώνες που έχουμε μπροστά μας», ήταν το σχόλιο του Βιλντόσα, ενώ αναφορικά με το παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του, τόνισε:

«Θα είναι περίεργο, ειδικά επειδή δεν ήρθα στο Βελιγράδι. Ήθελα να έρθω για να δω ξανά τους οπαδούς που με στήριξαν την περασμένη σεζόν, κάτι που ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Φυσικά, θα παρακολουθήσω το παιχνίδι και θα στηρίξω την ομάδα μου, αλλά παράλληλα θα είναι παρούσα και η αγάπη που νιώθω για τον Ερυθρό Αστέρα».