Skip to main content

Euroleague - Οι απουσίες της Πέμπτης 16/11

Με 4 αναμετρήσεις ξεκινά την Πέμπτη 16/11 η 9η αγωνιστική της Euroleague και αυτό είναι το... ιατρικό δελτίο της ημέρας. 

21:05 Μακάμπι - Φενέρ: Από τους τυπικώς γηπεδούχους η συμμετοχή του Γουέιντ Μπάλντγουιν θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Από τη Φενέρ θα απουσιάσουν οι Μπίρσεν, Νέτο, Πιέρ και Σανλί, με τους Μάρκο Γκούντουριτς και Νικ Καλάθη να είναι αμφίβολοι. 

21:15 Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Οι Πειραιώτες θα παίξουν χωρίς τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Σακίλ ΜακΚίσικ. Από την οι άλλη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του τους Σαμπάζ Νέιπιερ, Άνταμ Χάνγκα, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μάρκο Σιμόνοβιτς και Μπράνκο Λάζιτς, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Γιάγκο Ντος Σάντος.

21:30 Αρμάνι - Εφές: Ο Έτορε Μεσίνα θα παρατάξει τους κόκκινους χωρίς τον Μπάρον, ενώ από την άλλη από την Εφές θα απουσιάσει ο Οζντεμίρογλου, ενώ ο Ελάιζα Μπράιαντ.

21:45 Ρεάλ - Μονακό: Ο Τσους Ματέο δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κάρλος Αλοθέν και Έλι Εντιαγέ, ενώ λευκό είναι το απουσιολόγιο του Σάσα Ομπράντοβιτς.