Skip to main content

Βίρτους Μ. - Αρμάνι Μ. 86-79 : Στην Μπολόνια ο ευρωπαϊκός εμφύλιος της Ιταλίας

Παιχνιδάρα μέχρι το τέλος ήταν η αναμέτρηση της Βίρτους με την Αρμάνι με τους γηπεδούχους να είναι οι νικητές με σκορ 86-79 . Η Βίρτους έφτασε έτσι την έκτη της νίκη ενώ οι Μιλανέζοι βρίσκονται στο 2-6 της βαθμολογιάς.

Η Αρμάνι ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι , έβαλε τα σουτ έξω από τα 6.75 κυρίως με τον Μέλι και τον Σίλντς και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με διαφορά πέντε πόντων. (26-21) , με την Βίρτους να αντιδράει στο δεύτερο και να βγάζει σπουδαίες άμυνες , με αποτέλεσμα να γυρίσει το παιχνίδι και να πάει στα αποδυτήρια με πέντε πόντους μπροστα (45-40).

Στο δεύτερο μέρος , οι δυο ομάδες πηγαίνανε κοντά στο σκορ , χωρίς καμία να ξεφύγει της άλλης. Η τελευταία περίοδος αποτέλεσε show για τον Λούντμπεργκ καθώς ήταν αυτός που ηγήθηκε της ομάδας του σημειώνοντας τους 17 από τους 21 πόντους της Βίρτους στο τέταρτο δεκάλεπτο , με αποτέλεσμα να χαρίσει την έκτη νίκη στην ομάδα του.

Από πλευράς νικητών σπουδαία εμφάνιση έκανε ακόμη ο Σενγκέλια και Αμπάς με 14 πόντους , ενώ από την ομάδα του Μεσίνα ξεχώρισαν οι Σίλντς με 21 και Μίροτιτς με 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα : 21-26, 45-40,65-63, 86-79