Skip to main content

Αγγέλου: «Στον Ιωνικό προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε μαζί και να βελτιωνόμαστε»

Ο προπονητής του Ιωνικού, Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε μετά την έντος έδρας νίκη της ομάδας του επί του Χαρίλαου Τρικούπη με 100-85, αναφέροντας τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι μετά τη λήξη του αγώνα.

 Ο κόουτς Αγγέλου δήλωσε ότι: «Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, θέλαμε να πάρουμε την ενέργεια από τα πόδια των παικτών του Μεσολογγίου, αν και κάναμε κάποια βασικά λάθη ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο όταν και δεχτήκαμε πολλού πόντους.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο που κρίθηκε ο αγώνας νομίζω ότι μίλησε η ενέργεια και… ο Τολιόπουλος. Ο κάθε παίκτης πάει σε μια ομάδα για κάποιο στόχο, ο Βασίλης έχει ενθουσιασμό, είναι νεαρός, θυμώνει, χαίρεται εύκολα, έχει και προσωπικότητα και χαρακτήρα και ταλέντο για να παίξει.

Εμείς στον Ιωνικό προσπαθούμε τρία πράγματα, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε μαζί και να βελτιωνόμαστε σήμερα έγιναν όλα αυτά και ήρθε η θετική κατάληξη και συνεχίζουμε. 

Η άμυνά μας δεν είναι ακριβώς ζώνη, είναι μια άμυνα που μας ταιριάζει, το Μεσολόγγι βέβαια κάποια στιγμή την εξέθεσε αλλά στο τέλος λειτούργησε».