Skip to main content

Summer League 2022 – 10 Free Agents ιδανικοί για Ευρώπη

Ο «Manolo» γράφει για 10 παίκτες οι οποίοι έδειξαν θετικά στοιχεία στο Summer League, δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο με κάποια ομάδα και έχουν τα στοιχεία να κάνουν σημαντική καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Συνεχίζοντας την παράδοση, το Superbasket και αυτό το καλοκαίρι, σας παρουσιάζει ένα mini insight από το Summer League του Las Vegas (7 – 17 Ιουλίου), προτείνοντας 10 ελεύθερους παίκτες, που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη! Στο περσινό μας κείμενο, είχαμε τον Enoch που αγωνίστηκε στην Euroleague, τους Alexander, Homesley και Akoon-Purcell, με πολύ καλή σεζόν σε κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έναν από τους top performers της NBL, τον Vic Law.

Στη φετινή έκδοση θα γράψουμε επίσης για 10 περιπτώσεις, με θετική παρουσία στο SL, με απαραίτητη προϋπόθεση να είναι free agents (έχουν αποκλειστεί περιπτώσεις όπως οι Schakel, Swider, Thomas, Ayayi με 2-way συμβόλαια και οι Tillman, Waters, Ford, που δεσμεύονται αυτή την εποχή με ομάδες στο Π. Ρίκο), να έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον σε 3 παιχνίδια στο Las Vegas, δηλαδή να υπάρχει ένα επαρκές δείγμα, καθώς και να διαθέτουν skillset, το οποίο να είναι πιο ταιριαστό για την Ευρώπη, από ό,τι για το ΝΒΑ.

10. JO LUAL-ACUIL Jr. (C) AGE: 28 yrs old – HEIGHT: 2.12 m – WINGSPAN: 2.21 m

SL Stats (PHO): 4 games – 11.4 min – 7 pts – 71.4% FT, 66.7% FG – 3.3 reb – 1 tov – 0.3 stl

Αρχή με τον center από το Νότιο Σουδάν, ο οποίος έχει αποκτήσει Αυστραλιανή υπηκοότητα και αποτελεί προϊόν του πανεπιστήμιου Baylor, που φημίζεται για δυναμικούς ψηλούς (Motley). Ο Lual-Acuil μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας all-around ψηλός, ο οποίος πέρυσι έκανε σεζόν καριέρας με τους Melbourne United (έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της NBL το 2021, όντας συμπαίκτης του Landale) και φέτος δοκιμάζει την τύχη του στο SL με τους Suns. Είναι αρκετά πολυσύνθετος για το μέγεθος του και πέρυσι ανέπτυξε το face up παιχνίδι του, βάζοντας με επιτυχία στο ρεπερτόριο του το τρίποντο, ενώ γενικά δεν υπολείπεται αθλητικότητας. Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό αμυντικό μέσα στη ρακέτα, με ικανότητα στο μπλοκ, ο οποίος μπορεί όμως να αντιμετωπίσει προβλήματα, αν χρειαστεί να μαρκάρει στην περιφέρεια. Παρόλα αυτά, το πακέτο του σε άμυνα και επίθεση σε συνδυασμό με την έφεσή του στα ριμπάουντ, τον καθιστά μια ελκυστική λύση για Ευρωπαϊκές ομάδες επιπέδου BCL/Eurocup, ακόμη και ως λύση πρώτης γραμμής. Έχει αγωνιστεί για 1 σεζόν στο Ισραήλ (Hapoel Herusalem και δανεικός στην Galil Elyon), ενώ πέρυσι ανακηρύχθηκε μέλος της καλύτερης 5αδας της NBL.

9. DAQUAN JEFFRIES (G/F) AGE: 25 yrs old – HEIGHT: 1.96 m – WINGSPAN: 2.11 m

SL Stats (NYK): 4 games – 21.3 min – 9 pts – 100% FT, 52% FG, 50% 3FG – 4.3 reb – 1.5 ast – 0.5 tov – 0.5 stl – 1 blk

Στο νούμερο 9 συναντάμε τον Jeffries, έναν αθλητικό swingman, ο οποίος προσομοιάζει με έναν baby Gerald Green! Μετά από μια περιπετειώδη κολεγιακή καριέρα, όπου άλλαξε τρία πανεπιστήμια, αποφοιτώντας το 2019 από τους Tulsa Golden Hurricane, κατάφερε να βρει θέση στο ΝΒΑ, στους Kings και Rockets για δύο σεζόν (δηλαδή σε ομάδες δίχως ιδιαίτερη ποιότητα), περνώντας αρκετό χρόνο και στην G League, όπου στη rookie του χρονιά είχε 16.5 πόντους (με 34.2% στα τρίποντα) και 6.9 ριμπάουντ μ.ο. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με το Houston, έχοντας αυξημένο ρόλο, με 20’ μ.ο. συμμετοχής και καλά νούμερα (4.9 πόντοι με 41.3% στα σουτ εντός παιδιάς και 28.2% στα τρίποντα, 3.2 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 0.6 κλεψίματα και 0.5 κοψίματα μ.ο.). Στο φετινό Summer League πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις με τους Knicks και ίσως βρει μια θέση στο βάθος του ρόστερ, με minimum συμβόλαιο, σε μια ομάδα που στη φετινή off season κινείται σε ρυθμούς Brunson και Mitchell (;) στην περιφέρεια και θα χρειαστεί value for money λύσεις με 3&D στοιχεία από τον πάγκο. Ο Jeffries διαθέτει υψηλά επίπεδα δύναμης και αθλητικότητας, ενώ μπορεί να σκοράρει με drive, καθώς και σε catch ‘n’ shoot καταστάσεις από μακρινή απόσταση. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και σταθερότητά του στα τρίποντα. Μια ιντριγκαδόρικη επιλογή, σε καλή ηλικία, για ομάδες στην Ευρώπη, που ψάχνουν για εκρηκτικούς wings με high motor.  

8. LUKA GARZA (C) AGE: 23 yrs old – HEIGHT: 2.11 m – WINGSPAN: 2.15 m

SL Stats (POR): 3 games – 14.7 min – 6.7 pts – 85.7% FT, 40% FG, 50% 3FG – 4 reb – 0.7 tov – 1 blk

Αν αναρωτιέστε τι δουλειά έχει σε αυτό το κείμενο και μάλιστα σε τόσο χαμηλή θέση, ένας από τους καλύτερους ψηλούς του κολεγιακού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, η απορία σας είναι εύλογη, αλλά η προοπτική του Garza, ενός θρύλου του Iowa και NCAA PoΥ το 2021, καθώς και με σωρεία άλλων βραβείων, δείχνει να είναι προς την Ευρώπη, παρά στο ΝΒΑ… Μετά από μια ονειρική 4ετία στο κολέγιο, όπου είχε μ.ο. καριέρας 18.2 πόντους (54.6% στα σουτ εντός παιδιάς και 36.7% στα τρίποντα), 7.3 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.2 κοψίματα, ο Garza επιλέχθηκε μόλις στο #52 του περσινού NBA Draft από τους παρηκμασμένους Pistons. Βρήκε αρκετό χρόνο στη Motown, αγωνιζόμενος σε 32 παιχνίδια με 5.8 πόντους και 3.2 ριμπάουντ μ.ο. Πέρασε αρκετό χρόνο και στην G League, όπου ήταν μέλος της All-G League rookie team. Το Detroit δεν του προσέφερε νέο συμβόλαιο και έτσι ο Garza αναζητεί την τύχη του στο ΝΒΑ, μέσω του Summer League. Το Portland διαχρονικά είναι πιο «ανοικτό» σε τέτοιου τύπου ψηλούς, αλλά δεν είναι τόσο βέβαιο ότι θα καταφέρει να καθιερωθεί, με ένα ρόλο παραπάνω από «παγκίτη». Αντίθετα, το αγωνιστικό του στυλ, θυμίζοντας έναν πιο δυναμικό και πολυσύνθετο Ethan Happ, μοιάζει «κομμένο και ραμμένο» για την από εδώ όχθη του Ατλαντικού!

7. JARED HARPER (PG) AGE: 25 yrs old – HEIGHT: 1.80 m – WINGSPAN: 1.97 m

SL Stats (NOP): 3 games – 28.3 min – 16.7 pts – 74.3% FT, 34.4% FG, 18.2% 3FG – 2.3 reb – 4.3 ast – 2.3 tov – 1.7 stl

Συνεχίζουμε με τον PG από την Atlanta, ο οποίος διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό passing και scoring instincts και θεωρούταν μεγάλο ταλέντο στο NCAA, όπου στην τριετία του στο Auburn υπήρξε καταλυτικός, ολοκληρώνοντας την καριέρα του με 13.5 πόντους (35.9% στα τρίποντα), 2.3 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.2 κλεψίματα. Αγωνίστηκε για λίγα παιχνίδια στο ΝΒΑ με τους Suns, Knicks και Pelicans, όμως στην G League έδειξε το εύρος των δυνατοτήτων του σε επαγγελματικό επίπεδο, κερδίζοντας μάλιστα μια θέση στην καλύτερη 5αδα της διοργάνωσης το 2021. Πέρυσι με τους Birmingham Squadron, όπου τον παρακολούθησα αρκετά (λόγω παρουσίας των Joe Young, Daulton Hommes, Zylan Cheatham και Zach Hankins), ήταν από τους κορυφαίους σκόρερ της G League με 21.2 πόντους μ.ο. (41.1% στα τρίποντα), ενώ παράλληλα είχε 3.9 ριμπάουντ, 7.1 ασίστ για μόλις 2.5 λάθη και 1.2 κλεψίματα. Μπορεί το μέγεθος του να μοιάζει "απαγορευτικό" για το ΝΒΑ, ωστόσο το συνολικό skillset του και τα ικανοποιητικά αθλητικά / φυσικά προσόντα του (1.97 μ. άνοιγμα χεριών) για τα στάνταρ της Ευρώπης, σε συνδυασμό με την ικανότητά του σε σκορ / οργάνωση, τον κάνουν ως έναν point guard, στον οποίο αξίζει να επενδύσουν Ευρωπαϊκές ομάδες, ακόμη και από το υψηλότερο επίπεδο του Eurocup...

6. CARLIK JONES (G) AGE: 24 yrs old – HEIGHT: 1.85 m – WINGSPAN: 1.96 m

SL Stats (CHI): 4 games – 23.7 min – 10.8 pts – 80% FT, 53.3% FG, 75% 3FG – 3 reb – 5.5 ast – 2.3 tov – 1.5 stl

Ο Jones είναι ένας αθλητικός all-around guard, με ικανότητα επίσης σε σκορ και δημιουργία, καθώς και έφεση στο iso game, ο οποίος καθόλη τη διάρκεια της κολεγιακής του καριέρας με Radford και Louisville, είχε διψήφιο αριθμό πόντων! Από τους Cardinals αποφοίτησε με 16.8 πόντους (32.1% στα τρίποντα), 4.9 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μ.ο. Ως senior ανακηρύχθηκε μέλος της καλύτερης 5αδας της ACC, μιας πολύ ανταγωνιστικής περιφέρειας. Την rookie επαγγελματική του χρονιά την πέρασε για λίγο στο ΝΒΑ με 10ήμερα συμβόλαια σε Dallas και Denver, ωστόσο έλαμψε στην G League, με τους Texas Legends, όντας μέλος της 3ης καλύτερης 5αδας της διοργάνωσης! Σε 33 παιχνίδια στην αναπτυξιακή λίγκα, είχε 21.1 πόντους (31.3% στα τρίποντα), 4.7 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ για 2.8 λάθη και 1.3 κλεψίματα μ.ο. Μπορεί, όπως και στην περίπτωση του Harper, το μέγεθος να είναι ένα σημαντικό μείον, όσον αφορά τα δεδομένα στο ΝΒΑ, ωστόσο για την Ευρώπη, ο Jones είναι ένας PG με μεγάλο ταβάνι και πολυσύνθετο αγωνιστικό profile. Η βασική αδυναμία του είναι η αστάθεια στα σουτ 3 πόντων και ότι έχει μάθει να μονοπωλεί το επιθετικό παιχνίδι των ομάδων του, με average USG% > 26, όπου έχει αγωνιστεί. 

5. MATT MITCHELL (F) AGE: 23 yrs old – HEIGHT: 1.98 m – WINGSPAN: 2.04 m

SL Stats (DEN): 3 games – 22.9 min – 11 pts – 85.7% FT, 43.5% FG, 50% 3FG – 4 reb – 2 ast – 1 tov – 1.3 stl – 0.7 blk

Στο #5 βρίσκουμε έναν παίκτη με Ευρωπαϊκή εμπειρία, τον combo forward – δυναμίτη, Matt Mitchell, απόφοιτο του San Diego, ο οποίος στη rookie επαγγελματική του σεζόν αγωνίστηκε στη Γαλλική Strasbourg, με αρκετά ups and downs (μεταξύ των οποίων ένα χαμένο σουτ σε φινάλε αγώνα, που στοίχισε την πρόκριση στην 8αδα του BCL), αλλά συνολικά μια θετική παρουσία. Μην ξεχνάμε ότι ο Mitchell είναι μόλις 23 ετών και έκανε άμεσα το βήμα από τις ΗΠΑ, προσπαθώντας να «μπει στα παπούτσια» του Ish Wainwright. Έδειξε πολλά θετικά στοιχεία, με βασικότερο την αμυντική ένταση και ικανότητα να μαρκάρει πολλές θέσεις, ενώ και ο συνδυασμός δύναμης / αθλητικότητας είναι σπάνιος για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα. Παρόλα αυτά είναι αρκετά «άγουρος» επιθετικά και παρόλο που διαθέτει on ball παιχνίδι, το σουτ του από μέση και μακρινή απόσταση χρειάζεται δουλειά. Πέρυσι σε 52 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις είχε 11 πόντους (30.4% στα τρίποντα), 4.4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ για ισάριθμα λάθη και 0.8 κλεψίματα μ.ο. Στο φετινό Summer League αγωνίζεται με το Denver και η παρουσία του κάθε άλλο παρά απαρατήρητη περνάει. Αν δεν βρει συμβόλαιο στις ΗΠΑ δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά στα μέρη μας, καθώς πρόκειται ξεκάθαρα για Euroleague material. Στο περσινό scouting report που είχα ετοιμάσει για το site www.redpointguard.com , όσον αφορά την τελευταία του χρονιά στους Aztecs, μπορεί να δείτε αναλυτικά το αγωνιστικό του profile…

4. MAC McCLUNG (G) AGE: 23 yrs old – HEIGHT: 1.90 m – WINGSPAN: 1.89 m

SL Stats (GSW): 3 games – 24.5 min – 16 pts –80% FT, 48.8% FG, 66.7% 3FG – 4.7 reb – 4.7 ast – 2 tov – 1 stl

Αν ο Mitchell είναι ένας Euroleague player on the making, μετά την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τον πολυσύνθετο PG, ο οποίος εκτιμώ ότι διαθέτει ιδανικά χαρακτηριστικά για να σταδιοδρομήσει στα μέρη μας. Μετά από δύο σεζόν στο Georgetown και μία στο Texas Tech, από όπου αποφοίτησε με 15.5 πόντους (34.3% στα τρίποντα), 2.7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 0.8 κλεψίματα μ.ο., δήλωσε πρόωρη συμμετοχή για το Draft, χωρίς πάντως να επιλεγεί από καμία ομάδα. Οι εμφανίσεις του στο περσινό Summer League ήταν το πρώτο δείγμα γραφής, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει με τους Lakers, ενώ η παρουσία του στην G League, με τη θυγατρική South Bay, επιβεβαίωσε αυτό που είχαμε καταλάβει πριν ένα χρόνο, ότι δηλαδή ο McClung είναι ένας αξιόλογος guard με υψηλό ταβάνι, θα τον χαρακτήριζα ως μια πιο skilled έκδοση του Dellavedova. Σε 27 αγώνες στην G League «μέτρησε» 21.5 πόντους (37.5% στα τρίποντα), 6.7 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ για 3.1 λάθη και 1.5 κλεψίματα. Στο φετινό Summer League αγωνίζεται με το GS, αφήνοντας ξανά εξαιρετικές εντυπώσεις. Σε σχέση με τους υπόλοιπους guard που είδαμε, ίσως να έχει μεγαλύτερη τύχη για καριέρα ως backup, σε κάθε περίπτωση όμως, αν σε μερικά χρόνια δεν καθιερωθεί στο ΝΒΑ, θα πρέπει όνομά του να βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών GMs από Ευρωπαϊκές ομάδες.

3. MOSES WRIGHT (F/C) AGE: 23 yrs old – HEIGHT: 2.05 m – WINGSPAN: 2.15 m

SL Stats (DAL): 3 games – 18 min – 15 pts – 86.7% FT, 46.9% FG, 33.3% 3FG – 7 reb – 1.3 ast – 2.3 tov – 1 stl – 1 blk

Ένας ψηλός με εντυπωσιακή παρουσία στην G League πέρυσι, ο οποίος εκτιμώ ότι διαθέτει τον ιδανικό συνδυασμό skillset και φυσικών προσόντων, για να κάνει καριέρα στην Ευρώπη, είναι ο Moses Wright, καθώς η «ωμή» δύναμη και τα υψηλά επίπεδα αθλητικότητας του, για τα Ευρωπαϊκά στάνταρ, τον καθιστούν ως ένα αρχέτυπο mobile center. Η τετραετία του στο Georgia Tech ήταν ιδιαίτερα παραγωγική, αποφοιτώντας με 17.4 πόντους (41.4% στα τρίποντα σε λίγες προσπάθειες όμως), 8 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 1.6 μπλοκ μ.ο., αποτελώντας μέλος τόσο της καλύτερης αμυντικής, όσο και της συνολικά καλύτερης 5αδας της ACC. Μπορεί να μην ήταν επιλογή καμίας ομάδας στο περσινό Draft και να αγωνίστηκε ελάχιστα στο ΝΒΑ με το Dallas, όμως η παρουσία του στην G League (ψηφίστηκε στην κορυφαία 5αδα της διοργάνωσης) ήταν αρκετή για να επιβεβαιώσει τις δυνατότητές του. Ολοκλήρωσε τη rookie του χρονιά, αγωνιζόμενος με τους Agua Caliente Cillpers και τους Texas Legends, έχοντας 19.6 πόντους (39.5% στα τρίποντα σε 2.8 προσπάθειες ανά αγώνα), 9.2 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 0.8 κλεψίματα, 1.5 κοψίματα και 2.4 λάθη μ.ο. Παρόλο που είναι ακατέργαστος, έχει βελτιώσει σημαντικά το μακρινό του σουτ, ενώ είναι ικανός στο να τελειώνει φάσεις κοντά στο καλάθι και πάνω από τη στεφάνη. Διαθέτει υψηλό επιτόπιο άλμα, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα ευλύγιστος και ταχύς (είχε την 5η χειρότερη επίδοση στο περσινό NBA Draft Combine στη δοκιμασία shuttle run) , οπότε θεωρώ ότι στην Ευρώπη θα ταίριαζε καλύτερα ως undersized mobile center, παρόλο που έχει τα tools να παίξει και στο 4 μεσοπρόθεσμα.

2. LOUIS KING (F) AGE: 23 yrs old – HEIGHT: 2.03 m – WINGSPAN: 2.14 m

SL Stats (PHO): 3 games – 26.4 min – 14.7 pts – 76.5% FT, 36% FG, 15.8% 3FG – 5.7 reb – 1.3 ast – 1.3 tov – 1.3 stl – 0.7 blk

Ο King είναι ένας διαφορετικού τύπου forward από όσους έχουμε δει μέχρι τώρα. Ψηλόλιγνος, χωρίς ιδιαίτερη δύναμη, αλλά με αποτελεσματικό face up παιχνίδι και καλό σουτ (μην επηρεάζεστε από τα νούμερα στο φετινό SL, σε 3 μόλις παιχνίδια). Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις ΗΠΑ στην class του (5-star recruit), αγωνίστηκε μόλις μια χρονιά στο NCAA με το Oregon (13.5 πόντοι με 38.6% στα τρίποντα και 5.5 ριμπάουντ μ.ο.) και δήλωσε συμμετοχή στα Draft πρόωρα, χωρίς να επιλεγεί. Στα 3 χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια στο ΝΒΑ με 4.2 πόντους (32.7% στα τρίποντα) και 1.5 ριμπάουντ μ.ο. Η περσινή του χρονιά στην G League ήταν η πλέον παραγωγική του μέχρι τώρα, αγωνιζόμενος σε 20 παιχνίδια και «μετρώντας» 16.6 πόντους (37.3% στα τρίποντα), 6.4 ριμπάουντ, 4.1 ασίστ, 1.9 κλεψίματα, 0.5 κοψίματα και 3 λάθη μ.ο. Στο φετινό Summer League με τους Phoenix Suns εντυπωσιάζει και δεν αποκλείεται, αν όχι στην έρημο της Arizona, να βρει συμβόλαιο σε άλλη ομάδα. Παρόλο που είναι κάπως «άγουρος» όσον αφορά την τακτική παιδεία (μόλις ένα χρόνο στο κολέγιο), διαθέτει 3ετή επαγγελματική εμπειρία ήδη, στα 23 του χρόνια και θα αποτελούσε μια εξαιρετική λύση για ομάδες στην Ευρώπη, οι οποίες ζητάνε μέγεθος και spacing στη γραμμή των forwards.

1. MFIONDU KABENGELE (C) AGE: 25 yrs old – HEIGHT: 2.09 m – WINGSPAN: 2.22 m

SL Stats (BOS): 3 games – 25.2 min – 14 pts – 77.8% FT, 55.9% FG, 36.4% 3FG – 9.3 reb – 2.8 ast – 2.5 tov – 0.8 stl – 1.8 blk

Στην κορυφή είναι ο Καναδός center, με ρίζες από το Κονγκό, Mfiondu Kabengele, απόφοιτος του Florida State και #27 στο Draft του 2019 από τους Celtics. Το «ξεπέταγμα» το έκανε πέρυσι στο Cleveland, με το οποίο αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια, «μετρώντας» σε 11.6’ μ.ο. συμμετοχής, 4.3 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 0.4 κλεψίματα και 0.6 κοψίματα ανά αγώνα, νούμερα ικανοποιητικά σε αναγωγή 40’. Εξίσου εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις του και στην G League, με τους Rio Grande Valley Vipers, έχοντας 17.5 πόντους (43.4% στα τρίποντα σε 3 προσπάθειες ανά αγώνα), 9.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 0.8 κλεψίματα και 0.9 μπλοκ μ.ο. Παρόλο που δεν είναι elite αθλητής, ο συνδυασμός size – length και της ικανότητάς του να τελειώνει φάσεις κοντά και μακριά από το καλάθι τον καθιστούν ως ένα shooting big με μεγάλο ταβάνι επιθετικά, καθώς και defensive upside. Αν αναλογιστούμε και τη θετική παρουσία του στο φετινό Summer League, δύσκολα θα τον δούμε στα μέρη μας άμεσα, ωστόσο δεν παύει να παραμένει ένα από τα πολλά «διαμάντια» από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που αξίζει προσοχή!