Skip to main content

Ερμής Σχ.: Κάτοικος Σχηματαρίου και ο Τζόλος (pic)

Δεύτερο μεταγραφικό κτύπημα για τον Ερμή, με την ομάδα του Σχηματαρίου να ανακοινώνει την συμφωνία του με τον Βαγγέλη Τζόλο.

Αναλυτικά:

«Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βαγγέλη Τζόλου, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν, ενισχύοντας την περιφέρειά του.

Ο Βαγγέλης είναι γεννημένος στις 14 Αυγούστου 1981, έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται στη θέση του point guard. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πρωτέα Βούλας, με τον οποίο εξασφάλισε την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προσεχώς 32χρονος γκαρντ έχει ανόδους στο παλμαρέ του, καθώς προ διετίας πήρε την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν και με την ομάδα της Δόξας Λευκάδας, ενώ αποτέλεσε μέλος του Ολυμπιακού Β’, όταν επέστρεψε από την Α2 στην Basket League.

Μεταξύ άλλων, ο Τζόλος έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Κύμη, Ιωνικό Νικαίας και Κόροιβο Αμαλιάδας, έχοντας εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες και δη από τις κορυφαίες δύο της χώρας μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Βαγγέλης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ μέλος του Ερμή Σχηματαρίου και θα αγωνιστώ για τον coach Οικονόμου. Μου αρέσει πολύ που η ομάδα λειτουργεί σαν οικογένεια και το έχω εισπράξει ήδη. Στόχος μου για τη νέα σεζόν είναι να βοηθήσω τον Ερμή να επαναλάβει την επιτυχία της πρόκρισης στο Final Four και μακάρι να κάνουμε και το βήμα παραπάνω!».

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».