Skip to main content

Αγγελόπουλος: «Η διοίκηση είναι χωρισμένη σε δύο μέρη, αλλά πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική και ότι θα πάμε την ομάδα στην Α1»

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του Μίλωνα Δημήτρης Αγγελόπουλος , σε δηλώσεις του στην εκπομπή "The Game" της ΕΡΤ3 αναφέρθηκε στα δεδομένα που επικρατούν πριν την Γενική Συνέλευση της ομάδας εκεί που θα αποφασιστεί στο αν η ομάδα θα παίξει στην Basket League.

O πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του Μίλωνα Δημήτρης Αγγελόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του συλλόγου και τι θα γίνει σχετικά με το μέλλον του συλλόγου.

Ο πρόεδρος τόνισε πως αυτός θέλει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση αλλά ένα μέρος του συλλόγου δεν συμφωνεί με την σύσταση της ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο στόχος των τελευταίων παιχνιδιών ήταν η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Δεν είχαμε ξεκινήσει από την αρχή με αυτόν τον στόχο, αλλά κάποια στιγμή αποφασίσαμε να ανέβουμε στην Α1.

Μέχρι σήμερα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ -σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχω- δεν έχει τύχει ποτέ να υπάρξει Γενική Συνέλευση που να μην έχει ψηφίσει ομόφωνα τη δημιουργία ΚΑΕ, ομόφωνα. Αυτή τη στιγμή στον Μίλωνα δημιουργείται μία κατάσταση, ενώ υπάρχει χορηγός, ενώ έχω εγγυηθεί την ομάδα, έχω εγγυηθεί την τεχνογνωσία της ομάδας, έχω εγγυηθεί για τα πάντα. Παρόλα αυτά υπάρχει μια αντιπαλότητα μεταξύ δύο μερών και το ένα μέρος αντιδρά στο να ανέβει η ομάδα στην Α1. Δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι.

Αυτή η πλευρά δεν αντιπροτείνει τίποτα απολύτως. Είναι έξω από τα πράγματα τα τρία τελευταία χρόνια. Δεν είχε καμία συμμετοχή. Στην ουσία είναι αυτό που λέμε 'η κατσίκα του γείτονα'. Δεν προτείνει απολύτως τίποτα.

Ακόμα και η διοίκηση είναι χωρισμένη σε δύο μέρη. Αλλά τέλος πάντων πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική στη διοίκηση και ότι θα πάμε την ομάδα στην Α1. Έχουμε χάσει ήδη 20 μέρες, που είναι μέρες πολύ σοβαρές για τη δημιουργία όλων αυτών των πραγμάτων που μας ζητάει ο ΕΣΑΚΕ.

Όταν ένας άνθρωπος έχει εξουσία, γιατί τα βιβλία τα έχουν όλα οι άνθρωποι των διοικήσεων, και αυτή την εξουσία δεν την χρησιμοποιεί προς όφελος του συλλόγου -δηλαδή ο σύλλογος έκανε πραγματικά μία δοξασμένη πορεία, πρώτη φορά στα 100 χρόνια είχε αυτές τις επιτυχίες, εάν ο σύλλογος δεν έχει το αίσθημα της ευθύνης, οι άνθρωποι που τον διοικούν δηλαδή, δεν ξέρω.

Ελπίζω τα πράγματα στη συνέλευση της Τρίτης (11/6) να είναι διαφορετικά από αυτά που σας λέω και να παρθεί μια ομόφωνη απόφαση. Σας πληροφορώ ότι δεν πηγαίνω για να πάρουμε πλειοψηφία. Εάν υπάρχει μια απλή πλειοψηφία, εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ. (Θέλω να είμαστε) έστω κοντά στην ομοφωνία.

Διοτί θα υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι δεν έχουν να προτάξουν τίποτα, να πουν κάτι δηλαδή και φτάνουν σε προσχηματικά πράγματα. Δηλαδή σου λένε 'θα πέσει το γήπεδο'. Τώρα μιλάνε και σε έναν μηχανικό, που έχω χτίσει 400, 1000 οικοδομές. Τολμάνε δηλαδή και μιλάνε. Τι να σας πω.

Εγώ είπα, ο στόχος μας είναι τα playoffs. Αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα, με στόχο τα playoffs, για να μπορέσουμε να σωθούμε. Αν δεν έχει στόχο, δεν σώζεσαι. Έχουμε ήδη κλείσει προπονητή (σσ. τον Μάκη Γιατρά), έχουμε κλείσει παίκτες και προχωράμε".