Skip to main content

Ινγκλς: «Τυχερός που συνυπήρξα με δύο πολύ καλούς Έλληνες παίκτες, τον Γιάννη και τον Σοφοκλή»

Για την καριέρα του στο ΝΒΑ αλλά και την παρουσία του στο πλευρό τόσο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όσο και του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ο Τζο Ινγκλς.

Αναλυτικά:

«Δεν έχω μιλήσει με τον Σοφοκλή εδώ και καιρό. Πιστεύω πως είναι διαφορετικοί. Ο Σοφοκλής εκνευρίζεται πολύ περισσότερο από το Γιάννη. Υπήρξα τυχερός ώστε να συνυπάρξω με δύο πολύ καλούς Έλληνες παίκτες στην καριέρα
μου. Τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω με το Γιάννη, τον Τζρου Χόλιντει, τον Κρις Μιντλετον και όλους αυτούς τους παίκτες. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, μόλις πάρω το οκ να αγωνιστώ ξανά».

Για την καριέρα του: «Οπωσδήποτε και θέλω να αποδείξω ότι είμαι καλός σουτέρ. Κάθε φορά που τραυματίζεσαι πολύ σοβαρά όπως συνέβη σε μένα, όλοι κάνουν λόγο για την ηλικία σου και για το πόσα χρόνια αγωνίζεσαι. Κατ’ εμέ αυτή η συζήτηση είναι χαζή.

Αν δούμε τους παίκτες σε όλο το ΝΒΑ, εξαρτάται πάντα από το πόσο προσέχεις τον εαυτό σου και από το πόσο επαγγελματίας είσαι για να παίξεις όσο καιρό εσύ θέλεις.

Ο δικός μου τραυματισμός μου έδωσε περισσότερη «ζωή» από τη στιγμή που βρέθηκα ένα χρόνο εκτός δράσης. Ανανεώθηκα. Πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου και φυσικά χρόνο αποκατάστασης. Οπότε είμαι ενθουσιασμένος που βγαίνω πάλι να αγωνιστώ. Είμαι ενθουσιασμένος που πέρασα όλη αυτή τη διαδικασία, που είμαι υγιής και που βγαίνω να κάνω ότι ξέρω να
κάνω».

Για τον αυτιστικό γιο του και το μήνυμα του προς τον κόσμο. «Θέλουμε να καταλάβει ο κόσμος ότι ο αυτισμός δεν είναι πρόβλημα, αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο κάναμε ότι κάναμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε μέχρι σήμερα. Είναι σημαντικό για τον οποιονδήποτε να καταλάβει πως είτε είσαι παίκτης στο ΝΒΑ είτε κάνεις κάτι άλλο για να βιοποριστείς, αυτά είναι πράγματα που υπάρχουν στη ζωή. Ο γιος μου είναι ο γιος μου. Ανεξάρτητα από το αν παίζω στο ΝΒΑ ή όχι θα πρόκειται για το ίδιο παιδί.