Skip to main content

Ολαντίπο: «Όλοι πιστεύουν πως έχει τελειώσει, αλλά πρέπει να πιστέψουμε για να συμβεί»

Ο Βίκτρο Ολαντίπο. σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Ιντιάνα από το Μαϊάμι, εμφανίστηκε αρκετά πικραμένος όμως τόνισε πως πρέπει να το πιστέψουν οι ίδιοι μέσα τους για να έρθει η ανατροπή.

Οι Πέισερς προσπάθησαν όμως δεν τα κατάφεραν εν τέλει απέναντι στους σκληροτράχηλους Χιτ και πλέον βρίσκονται με ...την πλάτη στον τοίχο, αφού υπολείπονται μιας ακόμη ήττας για να έρθει ο αποκλεισμός.

Ο Βίκτορ Ολαντίπο σε δηλώσεις του μετά το ματς εμφανίστηκε απογοητευμένος, όμως δεν έψαξε δικαιολογίες και αρκέστηκε στην αυτοκριτική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε αυτό το σημείο, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Ήταν "κάνεις κάτι ή ντροπιάσου". Κάναμε καλή δουλειά, παλεύαμε και ήμασταν εκεί, μέσα στο παιχνίδι. Αλλά δυστυχώς, έγιναν πολλά πράγματα, ξέρετε τι εννοώ; Δυστυχώς, έσκισα τον τετρακέφαλό μου. Δυστυχώς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόντουσαν, αν δεν ήταν ο κορονοϊός. Δυστυχώς, πολλά έγιναν. Μπορείς να βρεις δικαιολογίες, μπορείς να τους κατηγορήσεις όλους ή να βγάλεις ένα νόημα από όλα αυτά.

Στο δεύτερο μέρος, κάναμε καλή δουλειά. Καταρρεύσαμε λίγο, προφανώς, αλλά πρέπει να έχουν την ίδια νοοτροπία και στο επόμενο παιχνίδι και να πάμε και να κάνουμε το αδύνατο. Ξέρω πως όλοι νομίζουν ότι έχει τελειώσει. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Αλλά έχει γίνει ξανά, και γιατί να μην το κάνουμε; Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία και να το πιστεύουμε ειλικρινά αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό».