Skip to main content

Πολ Τζορτζ: «Δεν είμαι ο Χάρντεν»

Ο Πολ Τζορτζ έκανε την αυτοκριτική του για τα δύο συνεχόμενα άσχημα παιχνίδια που πραγματοποίησε και τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσει να είναι επιθετικός.

Ο Πολ Τζορτζ σουτάρει με άσχημα ποσοστά, καθώς συνολικά σε δύο παιχνίδια των playoffs με τους Κλίπερς, μετρά 25 πόντους, 7/33 σουτ και ποσοστό 21.2%.

Ο ίδιος γνωρίζει ότι αυτές οι επιδόσεις δεν είναι υψηλές και άσκησε την αυτοκριτική του, τονίζοντας πως δεν πρέπει να επηρεάζεται από αυτό, ενώ ο σκοπός του δεν είναι να σουτάρει και να σκοράρει όπως ο... Τζέιμς Χάρντεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο PG:

«Προφανώς δυσκολεύομαι, έχω δυσκολία στο σουτ μου, αλλά είναι αυτό που είναι. Δεν μας επηρέασε σήμερα, οπότε θα συνεχίσω να μην χάνομαι. Όταν χάνω κάποια σουτ πρέπει να συνεχίζω να είμαι επιθετικός. Δεν είναι δική μου δουλειά μόνο να σκοράρω. Πρέπει να παίζω. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα. Περνάω μια δύσκολη περίοδο, αλλά είμαστε στο 2-1 και δεν έχω σουτάρει καλά.

 Δεν είμαι ο Τζέιμς Χάρντεν, δεν είναι σκοπός μου να σουτάρω και να σκοράρω. Μπορώ αλλά θα υπάρχουν βραδιές σαν και αυτές και δεν μπορώ να επιτρέψω να χαλάσουν το παιχνίδι μου. Προσπαθώ να είμαι επιθετικός, αλλά κάνω ότι μπορώ. Κάποιες βραδιές δεν θα μπουν τα σουτ, αλλά προσπαθώ να κάνω την διαφορά».