Skip to main content

Βασιλακόπουλος εναντίον Βασιλακόπουλου

Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ μοιάζει τόσο κωμική, που φτάσαμε πλέον στο έσχατο σημείο. Ο ένας φορέας του αθλήματος να τιμωρεί τον άλλο. Και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος να παρακολουθεί πλέον τις εξελίξεις ανήμπορος να αντιδράσει, αφού οι δικοί του εκλεκτοί, τα βάζουν ανοικτά και επίσημα με άλλους δικούς του εκλεκτούς. Και βρίσκεται στη μέση για να συμμαζέψει τα (δικά του) ασυμμάζευτα.

Για να καταλάβετε, ο ΣΥΔΚΝΑ διέγραψε από τα μητρώα του τον Τάσο Πηλοΐδη, ώστε να μην μπορεί να ασχοληθεί ενεργά με την διαιτησία. Ούτε ως ρέφερι στα τοπικά, ούτε ως παρατηρητής στην Α1, ούτς ως ΚΕΔ αν κάποιος τον επιλέξει. Και αυτό επειδή ζήτησε να κάνει διαδικτυακά μαθήματα σε διαιτητές ΕΣΚΑΝΑ εν μέσω πανδημίας. Ο Πηλοΐδης είναι υπάλληλος της ΕΣΚΑΝΑ εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα για την πρόσληψη του είχε την συγκατάθεση (δεν γίνεται αλλιώς) της ΕΟΚ και του Βασιλακόπουλου.

Ο ΣΥΔΚΝΑ μάλιστα (έχοντας το ΟΚ από την ΟΔΚΕ) τιμώρησε με ένα μήνα και τον διαιτητή ΕΣΚΑΝΑ Χάρη Καρσιμάρδο, επειδή πήρε το μέρος του Πηλοΐδη σε πρόσφατο σεμινάριο. Ο Χάρης Κατσιμάρδος είναι υπάλληλος της ΕΣΚΑ, αποσπασμένος στην ΕΟΚ. Ξέρετε που; Στο γραφείο του Γιώργου Βασιλακόπουλου.  

Αν μπορείτε να βγάλετε άκρη να το πείτε και σε εμάς.

Με τιμή                                                                        

Ο Ακάλυπτος