Skip to main content

Το Ρέθυμνο και το 13-1

Την Πέμπτη (28/5) διεξάγεται το Δ/Σ του ΕΣΑΚΕ στο οποίο θα ψηφιστούν οι αποφάσεις που πάρθηκαν προ ημερών, αναφορικά με την κατάληξη της φετινής σεζόν, αλλά και την επόμενη ημέρα της Basket League. Όλα αυτά, όμως, φαίνεται πως περνάνε σε δεύτερη μοίρα, μετά την φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μπασκετικά γραφεία και θέλει το Ρέθυμνο να… βαράει κανόνι!

Συγκεκριμένα, ο Κωστής Ζομπανάκης, ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κρήτης, εμφανίζεται απογοητευμένος από την εικόνα της Basket League την σεζόν που μας πέρασε, καθώς όχι μόνο τα έσοδα ήταν σχεδόν μηδενικά, αλλά και τα πράγματα ενόψει της νέας σεζόν να φαντάζουν ακόμα πιο δυσοίωνα. Έτσι, ο μεγαλομέτοχος του Ρεθύμνου, μίας από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας που αποπνέουν υγεία, δείχνει αποφασισμένος να τα… βροντήξει και να φύγει, κάνοντας, μάλιστα, γνωστές τις προθέσεις του, είτε στο Δ.Σ της Πέμπτης (28/5), είτε το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.  

Φαίνεται πως το περιβόητο 13-1 πέρσι τέτοια εποχή, θα συνεχίσει να στοιχειώνει για πολύ καιρό την Basket League. Βλέπετε, βασικό μέλημα όλων ήταν να στείλουν στο… πυρ το εξώτερον τον Ολυμπιακό, παρά την πρόταση σωτηρίας που είχαν παρουσιάσει οι «ερυθρόλευκοι» για την βιωσιμότητα του πρωταθλήματος. Είτε πίστεψαν τα…. ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, είτε θεώρησαν πως χωρίς τους «ερυθρόλευκους» το χρήμα θα έρεε άφθονο. Η πραγματικότητα, όμως, ήταν σκληρή, καθώς η κάνουλα με τα χρήματα, όχι απλά δεν άνοιξε ποτέ, αλλά έκλεισε ερμητικά, με αποτέλεσμα τα κανόνια να αρχίσουν να σκάνε και μάλιστα δυνατά.  

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος