Skip to main content

Μπαρμπόσα: «Το χειρότερο βράδυ της ζωής μου, ένιωθα ότι θα πεθάνω»

Ο Λεάντρο Μπαρμπόσα είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και μίλησε στους New York Times για τη χειρότερη νύχτα της ζωής του και το γεγονός ότι είδες τη γέννηση της κόρης του μέσω FaceTime, επειδή ήταν σε καραντίνα.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ένα από τα «θύματα» του κορονοϊού και πριν από ένα μήνα κλήθηκε να διαχειριστεί μία ιδιαίτερη και σίγουρα όχι ευχάριστη κατάσταση.

Ο άλλοτε NBAer και πρωταθλητής με τους Γουόριορς είχε βρεθεί θετικός στον ιό την 21η Μαρτίου, τα συμπτώματα όμως είχαν αρχίσει μερικές μέρες νωρίτερα, μετά από μία προπόνηση με την ομάδα του στη Βραζιλία. Το βράδυ της 17ης Μαρτίου όμως, σύμφωνα με τον ίδιο ήταν...«το χειρότερο της ζωής μου. Αλήθεια, ένιωθα ότι θα πεθάνω», ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος γκαρντ για να προσθέσει πως:

«Είχα πολύ υψηλό πυρετό, το κεφάλι μου ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ένιωθα έντονους πόνους στην πλάτη, δεν μπορούσα να βρω έναν τρόπο για να καθίσω και να μην πονάω. Δεν ήξερα τι να κάνω, το μόνο που ήθελα ήταν να πάω στο τηλέφωνο και να μιλήσω στη γυναίκα μου: ‘’Πρέπει να το κάνεις μόνη σου, σκέψου το μωρό, όχι εμένα. Είμαστε όλοι καλά τώρα, ευστυχώς το παιδί δεν έχει προβληθεί από τον ιό’’».

Talita Rocca, Leandro Barbosa and their daughter, Isabela, posed for a family photo on her 1-month birthday this month in São Paulo.