Skip to main content

Κλίφορντ: «Το μόνο που με στεναχωρεί, είναι ότι δεν πήραμε νωρίτερα τους Μίτσιτς και Ποκουσέβσκι»

Τα ονόματα των Βασίλιε Μίτσιτς και Αλεξέι Ποκουσέβσκι είχαν «παίξει» έντονα για ομάδες της Euroleague, όόμωςο προπονητής των Χόρνετς φρόντισε να… κόψει την φόρα στους «μνηστήρες» των δύο Σέρβων άσων.

Συγκεκριμένα, ο Στιβ Κλίφορντ, head coach της Σάρλοτ, με αφορμή την παρουσία του στο Βελιγράδι για το σεμινάριο «Ντούσαν Ίβκοβιτς» μίλησε στην «Mozzart» με τα καλύτερα λόγια για τους δύο παίκτες του, ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα των Χόρνετς και την νέα σεζόν.

"Το μόνο που με στενοχωρεί, είναι ότι δεν τους πήραμε νωρίτερα. Θα ήταν καλύτερο να τους είχαμε μαζί μας όλη τη χρονιά, είναι δύο παιδιά που ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ποκουσέβσκι, επειδή απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Έκανε βήματα προς τα εμπρός και αυτό ήταν το σημαντικότερο, τώρα όμως πρέπει να έχει και συνέχεια" είπε ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: "Για τον Μίτσιτς η κατάσταση δεν ήταν εύκολη, όμως είχε θετική στάση όταν δεν έπαιζε και συνέχισε να δουλεύει σκληρά. Αυτό μου άρεσε περισσότερο απ' όλα, είναι τρομερός τύπος. Είναι έξυπνος, παίρνει καλές αποφάσεις, όλοι θέλουν να παίζουν μαζί του επειδή δεν είναι εγωιστής", ήταν τα λόγια του Κλίφορντ.

Να θυμίσουμε πως ο Μίτσιτς μέτρησε 19,8 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ σε 30 συμμετοχές με τους Χόρνετς, έχοντας εγγυημένο συμβόλαιο για την νέα σεζόν, αξίας 7.723.000 δολαρίων. Όσον αφορά τον Ποκουσέβσκι, είχε 7,4 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 18 συμμετοχές, ενώ θα πρέπει να περιμένει μέχρι την 8η Ιουλίου για να δει αν τον κρατήσει η Σάρλοτ, έναντι 2.273.252 δολαρίων.