Skip to main content

Λιόλιος: "Όλοι εδώ στο γήπεδο βρισκόμαστε εξαιτίας του Νίκου Γκάλη"

 Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής απέναντι στην Αίγυπτο για το Προολυμπιακό τουρνουά, ενώ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

 Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε μαζί με τον Νίκο Γκάλη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης απέναντι στην Αίγυπτο, θέλοντας να ευχαριστήσει τον "Γκάνγκστερ" για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και το κοινωνικό του έργο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Βαγγέλης Λιόλιος:

"Σήμερα μαζί μας έχουμε για ακόμα μία φορά τον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης είναι αυτός, ο οποίος όλοι γνωρίζουμε, ότι όλοι εδώ στο γήπεδο βρισκόμαστε εξαιτίας του. Άνοιξε δρόμους για το ελληνικό μπάκσετ να φτάσει ψηλά. Άνοιξε δρόμους στο ελληνικό μπάσκετ να πάει στην Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή ο Νίκος Γκάλης πέρα από πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, είναι πρεσβευτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας σε όλες τις δράσεις της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Έτσι λοιπόν σήμερα είχαμε τη μεγάλη χαρά να μπορέσουμε να είμαστε μαζί με παιδιά και ανθρώπους με προβλήματα όρασης και στο κομμάτι της ένταξης, της συμπερίληψης, ο Νίκος μας δείχνει τον δρόμο, το μπάσκετ να μπει μέσα στην κοινωνία.

Νίκο, εκφράζοντας αυτή τη στιγμή το ελληνικό μπάσκετ, σε ευχαριστούμε, όχι μόνο που το πήγες μπροστά σε όλη την Ευρώπη, αλλά που το βάζεις σε κάθε σπίτι και φέρνεις όλους τους ανθρώπους να μπουν μέσα στο μπάσκετ, να το αγκαλιάσουν"