Skip to main content

Γκάλης: "Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ"

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε στο ημίχρονο του αγώνα της Ελλάδας απέναντι στην Αίγυπτο και αναφέρθηκε στην διοργάνωση του Προολυμπιακού τουρνουά αλλά και στις πιθανότητες της Εθνικής να βρεθεί στο Παρίσι.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης μίλησε στο ημίχρονο του ματς απέναντι στην Αίγυπτο και στάθηκε στην διεξαγωγή του Προολυμπιακού, τις πιθανότητες της Εθνικής και την αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα ωραία λόγια (σ.σ. τον Βαγγέλη Λιόλιο). Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση σε αυτό το event. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα. Ο αθλητισμός είναι για όλους. Είναι από τα λίγα πράγματα που ενώνει όλο τον κόσμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία. Ο αθλητισμός είναι για όλα τα παιδιά, για όλο τον κόσμο".

Για την Εθνική και τους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Πιστεύω ότι έχουμε μία καλή ομάδα. Θέλω να πιστέψω ότι είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε και μετά έχει ο Θεός να δούμε σιγά σιγά μέχρι το επόμενο".

Για το ότι βρέθηκε ξανά στο ΣΕΦ: "Είναι πολύ συγκλονιστικό που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το γήπεδο, σαν να ήμουν εδώ χθες. Το χαρήκαμε όλοι".

Για το πως αντιμετωπίζουν οι Έλληνες το μπάσκετ: "Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ. Έχει μπει στο πετσί του. Εγώ θέλω, όπως όλοι να ξαναζήσουμε κάθε χρόνο μεγάλες στιγμές".