Skip to main content

Εθνική Ανδρών – Ο Γουόκαπ στα γαλανόλευκα (pics)

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 πραγματοποίησε η Εθνική Ανδρών, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ξεκινά την προετοιμασία του, το απόγευμα της Δευτέρας (24/7).

Τα φώτα έπεσαν πάνω στον Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά τα γαλανόλευκα, αλλά και στον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος επέστρεψε στις υποχρεώσεις της «επίσημης αγαπημένης», μετά και την μείωση της τιμωρίας του από την FIBA.

Παράλληλα ο Βαγγέλης Ζούγρηςμαζί με τον Λευτέρη Μαντζούκα δέχτηκαν τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Νέων.

Αντίθετα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αν και το όνομα του βρίσκεται στην λίστα του Δημήτρη Ιτούδη, εμφανίστηκε με πολιτικά στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΑΚΑ, καθώς ο τραυματισμός του στον ώμο δεν του επιτρέπει να μπει από την πρώτη ημέρα στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και αναμένεται να ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες. 

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ισχύει ο περιορισμός του ΝΒΑ μέχρι τις 28/7, ενώ οι Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο θα ενσωματωθούν την Τρίτη (25/7), έχοντας λάβει την σχετική άδεια από τον ομοσπονδιακό προπονητή. 

Αναλυτικά το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν οι: 

Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης, Νίκος Χουγκάζ, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Τόμας Γουόκαπ και Βαγγέλης Ζούγρης.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής μας ομάδας: