Skip to main content

Τόμας: «Γιατί να είμαι εκνευρισμένος με τον Τζόρνταν, αφού τον νικούσα συνέχεια!» (vid)

Ακόμα περισσότερο… λάδι στην φωτιά που θρέφει την έχθρα του με τον Μάικλ Τζόρνταν, ρίχνει ο Αϊζάια Τόμας, με αφορμή την προβολή του «The Last Dance» και το μίσος ανάμεσα στους δύο παίκτες, αλλά και συνολικά ανάμεσα στους Μπουλς και τους Πίστονς, που βγήκε και πάλι στην επιφάνεια.

Ο αστέρας των «κακών παιδιών», μίλησε σε εκπομπή για την κόντρα του με τον «Air», με τον Τόμας να υποστηρίζει πως θέλει να σταματήσει να υπάρχει αυτή η κόντρα, όμως τα λόγια του εννοούσαν εντελώς το αντίθετο!

"Θέλω να πάρω τάιμ-άουτ σε αυτή την κόντρα. Αλήθεια δεν πάλευα μαζί του" είπε αρχικά ο Τόμας, όμως το… καλό ήρθε στην συνέχεια!

"Νικούσα συνέχεια, ή σχεδόν  πάντα, γιατί να είμαι εδώ εκνευρισμένος μαζί του; Σίγουρα είμαστε όλοι ανταγωνιστικοί, έχουμε παίξει διάφορα αθλήματα και το σκεφτόμαστε αυτό. Συνήθως όμως αυτός που νικάει όλες τις φορές, ή έστω τις περισσότερες φορές, δεν είναι εκνευρισμένος με κανέναν. Είναι χαρούμενος!" είπε ο Τόμας, ο οποίος σε 43 παιχνίδια απέναντι στον Τζόρνταν, μετρά 24 νίκες και 19 ήττες, καθώς επίσης και 3-1 προκρίσεις, σε σειρά playoffs από το 1988-1991.