Skip to main content

Euroleague: Έκανε... focus στον κόουτς Ρενέσες (vid)

Η Euroleague έκανε... focus στον κόουτς της Άλμπα Βερολίνου, Αίτο Γκαρθία Ρενέσες, ο οποίος επισήμανε ότι στην ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας δεν υπάρχει πίεση γιατί γνωρίζουν πως οι αγώνες είναι δύσκολοι.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έκανε αφιέρωμα στον Αίτο Γκαρθία Ρενέσες που από το 2017 αποτελεί κόουτς της Άλμπα Βερολίνου. Η Euroleague ανέφερε χαρακτηριστικά για τον 73χρονο Ισπανό προπονητή πως: «Ένας θρύλος του αθλήματος. Για πάνω από 45 χρόνια στην κορυφή, ο Ρενέσες είναι ένας από τους καλύτερους».

Ο Ρενέσες δήλωσε στην κάμερα της Euroleague ότι: «Κάποιες φορές στην Ισπανία είχαμε το πρόβλημα ότι ονειρευόμασταν πολύ» και πρόσθεσε: «εδώ ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Όλοι οι παίκτες και το επιτελείο χαίρονται να βελτιώνονται. 
Δεν έχουμε πίεση στην Euroleague, γιατί ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα. Κάποιες φορές είναι δύσκολο για τους φιλάθλους να καταλάβουν ότι δεν θα νικήσουμε σε κάποια παιχνίδια, αλλά έρχονται στο γήπεδο, βλέπουν ότι παίζουμε με ένταση κι είναι μαζί μας μέχρι το τέλος».

Μέχρι την 28η αγωνιστική της Euroleague, η Άλμπα Βερολίνου με ρεκόρ 9-19, βρισκόταν στην 16η θέση της βαθμολογίας.