Skip to main content

ΚΑΟ Κορίνθου: «Μπράβο στον Α.Σ. Πέρα που επέτρεψε η νίκη να κριθεί στο παρκέ» (pic)

Ο ΚΑΟ Κορίνθου γνώρισε την ήττα από τον Α.Σ Πέρα, σε αναμέτρηση του 2ου ομίλου της National League 2, με την διοίκηση των Κορινθίων, με ανακοίνωση της, να ευχαριστεί  τους γηπεδούχους, που άφησαν το παιχνίδι να κριθεί στο παρκέ, ενώ είχαν την δυνατότητα να το κερδίσουν στα χαρτιά. 

Και αυτό γιατί οι εμφανίσεις του ΚΑΟΚ έφτασαν με χαρακτηριστική καθυστέρηση στο γήπεδο, κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Α.Σ Πέρα. Αντίθετα, προμήθευσε με εμφανίσεις την αντ΄ίπαλη ομάδα, ώστε το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πελλοπονησίων:

«Στο παιχνίδι της αγωνιστικής που μας πέρασε φιλοξενηθήκαμε στο Βυζαντινό από τον @a.s_pera ΑΣ Πέρα. Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι σαφώς καλύτεροι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πήραν μια δικαιότατη νίκη και τους συγχαίρουμε γι αυτό.
Βέβαια για εμάς σαν διοίκηση του ΚΑΟΚ, το αποτέλεσμα του αγώνα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στην διοίκηση και στο προπονητικό τιμ της ομάδας των γηπεδούχων. Κ αυτό διότι παρόλη την βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα και ενώ θα μπορούσαν να πάρουν τον αγώνα στα χαρτιά, λόγω αργοπορημένης άφιξης των εμφανίσεων της ομάδας μας στο γήπεδο, μας προμήθευσαν εμφανίσεις ώστε η νίκη να κριθεί στο παρκέ. Φυσικά ευχαριστούμε και τον κομισάριο του αγώνα κ. Ζώη που συνέβαλλε στη διεξαγωγή του αγώνα.
Κύριοι του ΠΕΡΑ ευχόμαστε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους της ομάδας σας διότι το Ελληνικό μπάσκετ έχει πραγματικά ανάγκη ομάδες με το ήθος σας, στις Εθνικές κατηγορίες.
Με τιμή το ΔΣ του ΚΑΟΚ
#basketball #fairplay»