Skip to main content

Ο Τζόρνταν απέρριψε 100.000.000 δολάρια για μία δίωρη εμφάνιση!

Μοιάζει απίθανο αλλά είναι αληθινό, ο Μάικλ Τζόρνταν απέρριψε πρόταση για δίωρη παρουσία σε μία εκδήλωση, με την οποία θα κέρδιζε 100.000.000 δολάρια!

Οι ιστορίες γύρω από τον Μάικλ Τζόρνταν δίνουν και... παίρνουν τις τελευταίες ημέρες μετά την κυκλοφορία των πρώτων επεισοδίων του The Last Dance.

Ο ατζέντης του MJ, Ντέιβιντ Φολκ, αποκάλυψε ότι ο πελάτης του απέρριψε πριν τρία χρόνια ένα ποσό τον 100.000.000 ενώ το μόνο που θα έπρεπε να κάνει ήταν να εμφανιστεί για μόνο δύο ώρες σε μία εκδήλωση.

«Ο Θεός να τον ευλογεί. Είναι τόσο επιτυχημένος, που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να μην κάνει αυτά που δεν του αρέσουν. Πραγματικά τον θαυμάζω, είναι τρομερά επιλεκτικός με αυτά που θέλει να ασχολείται. Του έδωσα ένα deal πριν από τρία χρόνια για 100.000.000 δολάρια. Το μόνο που έπρεπε να κάνει, πέρα από το να δώσει το όνομά του στο event, ήταν μια επίσκεψή του σε αυτό για δύο ώρες. Το απέρριψε! Μια άλλη φορά, προσπέρασε 7.000.000 δολάρια για να συμμετάσχει σε ένα μονοήμερο τουρνουά γκολ στην Ασία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φολκ στην εκπομπή «Boomer and Gio».

Να σημειώσουμε ότι ο Τζόρνταν αγωνίστηκε για 16 σεζόν στο NBA και έβγαλε κάτι περισσότερο από 93 εκατ. Δολάρια, ενώ η σημερινή του περιουσία σύμφωνα με το Forbes ξεπερνά τα 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια.