Skip to main content

Αιγάλεω: Νέα εποχή με Χριστοδουλόπουλο χρηματοδότη και Παπαδάτο προπονητή

Σημαντικές εξελίξεις στο Αιγάλεω ενόψει της νέας σεζόν, καθώς το «Σίτι» έκανε γνωστό πως ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος θα είναι ο νέος υπεύθυνος και χρηματοδότης του τμήματος, στον πάγκο του οποίου θα βρίσκεται ο Αλέξης Παπαδάτος.

Αναλυτικά:

«-Το τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ ανακοινώνει ότι ο κύριος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος που είναι νέο μέλος του ερασιτέχνη Αιγάλεω ΑΟ, θα είναι ο νέος υπεύθυνος και χρηματοδότης του τμήματος.

Έπειτα από τη φετινή πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιήσαμε και βρεθήκαμε ένα βήμα πριν την άνοδο θέτουμε ως μοναδικό στόχο για τη νέα σεζόν να φέρουμε το Αιγάλεω εκεί που του αξίζει.

-Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Αλέξη Παπαδάτο.

Ο Αλέξης Παπαδάτος μετρά 18 χρόνια στη προπονητική του πορεία. Μετά την σπουδαία αθλητική του καριέρα αφοσιώθηκε στην προπονητική με θητεία σε ομάδες που πάντα διεκδικούσαν την διάκριση, κάποιες από αυτές είναι ο Σπορτιγκ, η ΑΕΚ, ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, το Παλαιο Φαληρο και ο Μιλων. Ο ίδιος μέτρα πέντε ανόδους ομάδων σε εθνικές κατηγορίες.

Τελευταία μεγάλη επιτυχία του αποτελεί η κατάκτηση του Πανελληνιου πρωταθλήματος U21 την περασμένη σεζόν με την ομάδα του Μίλωνα.

Για τους πιο νέους αξίζει να θυμίσουμε και τη σπουδαία καριέρα του ως αθλητης με μεγαλύτερες στιγμές την κατάκτηση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος με την Εθνικη Εφήβων, την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Εθνικη Παίδων και την κατάκτηση του κυπέλλου Κόρατς με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Βοηθός του θα είναι ο Βαγγέλης Ραδης.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους!»